Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $69,179,066Tržby Celosvetovo $117,679,066Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,689,669Tržby za predaj DVD v USA $5,964,754║ Úvodom to vypadalo zas na riadne praštenú podprahovú bejkovinu, nakoniec ale sa to rozhýbalo v celku konzumnú a miestami aj príjemne zábavnú praštenú nočnú hru. /60%/ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle neskutečně zábavnou jízdu od začátku do konce. Díky originalitě Noční hry jsem uvažoval i o plném hodnocení, ale bylo mi jasný, že nadprůměrným komediím mám vždycky tendenci tak trochu nadržovat (protože mě upřímně pobaví tak jedna komedie ze sta a navíc jsem fanda přehnaného humoru). Nicméně faktem je, že Noční hra je stále spíše "pouze" velmi vtipná jednohubka. Ale i tak rozhodně 4,5* - smál jsem se požehnaně a v podstatě to má i fakt kvalitní scénář i režii. :) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie inspirující se do jisté míry Fincherovou Hrou. Ve stejné míře ukecané jako akční, prosté kanálového rádobyhumoru a dvojice režisérů tu netlačí na pilu, takže vtipné scénky vyznívají přirozeně. Navrch se tu sešla výborná herecká sestava s osvědčeným Batemanem, roztomilou Rachel McAdams a neokoukaným Piemontem. Takhle mě to ba. 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na jedno prolechtání bránice. Hezky napsané a solidně zahrané. Je trošku s podivem, že mě ústřední duo bavilo z celého filmu nejméně. Mnohem lépe vynikaly všechny vedlejší postavy, které byly opravdu skvěle vybrané. Pošahaný soused byla zcela jistě nejúžasnější postava. Takže až budete mít někdy chuť spustit v mozku úsporný režim a vydechnout u příjemné bláznivé komedie, tak tímto filmem určitě nesáhnete vedle, za to se zaručuji. Navíc je navzdory očekávání poměrně originální, což je u podobných filmů vždy obrovským plus. Lepší tři kousky. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná blbina, kterou si viditelně užívali všichni zúčastnění. Z filmu čiší až přímo pohodová a uvolněná nálada, při řešení noční hry, která se tak trochu nečekaně zvrtne. Občas sice trochu překombinované a za každou cenu feel positive, ale na to, že se jedná o eRko, tak se v tom nezjevují mraky fucků a krve, což je vlastně celkem příjemné zjištění. 75% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama