Reklama

Reklama

VOD (1)

Nechvalně známý doktor Feinstone strávil několik let v přísně střeženém psychiatrickém zařízení. Nyní se mu ovšem podařilo utéct a usadí se v poklidném městečku, kde si (dvdsvet.cz) zároveň znovu otevře ordinaci. S narůstajícím počtem pacientů roste i brutalita jeho zákroků. Několik lidí jej ale začne podezírat, a tak jim zubař Feinstone přichystá řádně krvavou odvetu... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (56)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Nášmu obľúbenému zubárovi sa podarí ujsť z psychiatrickej liečebne a chce začať nový život. Zhodou okolností si však musí zase obliecť plášť a začať ošetrovať pokazené zúbky vidiečanov. To v ňom naplno prebudí jeho zlé ja a zábava môže začať. Z násilia sa možno trochu oproti jednotke ubralo ale pokiaľ nemáte zubárov radi, verte mi, bude vám bohato stačiť. Najlepšia a aj najbrutálnejšia je scéna s bielením zubu, ktoré neskôr prejde k dráždeniu nervu, trhaniu a ešte k zarovnávaniu, no tak na túto scénu sa zrejme nebudú môcť všetci pozerať. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Potom čo doktor Alan Feinstone zmasakroval v záchvate šialenstva niekoľko svojich pacientov, sa dostal do štátneho zariadenia pre nebezpečných, duševne chorých zločincov. Z tohto ústavu sa mu podarí utiecť. Zmení si meno a usadí sa v malom, pokojnom mestečku Paradise. Zabije miestneho zubára a otvorí si vlastnú stomatologickú ordináciu. Začne sa venovať svojej profesii. Lenže znova u neho naplno prepukne jeho psychická porucha. Opäť sa v ňom prebudia psychopatické vražedné pudy. Šialený dentista je späť. *** ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Dr. Feinstone uteče a v malém městečku, pod novou identitou, se snaží vést normální život. I práci zubaře zvládá. Bohužel, najdou se lidé, co mu jeho minulost připomenout a připomínají a to ho vrací zpět do stavu šílenství. Do toho chorobně žárlína svůj nový objev, což mu opět připomíná minulost. Bojuje sám se sebou, aby se ovládl a nestal se z něj opět sadistický psychopat. Tohle pro mě je vcelku dobrý scénář po pokračování. Zvládnutý je také vcelku dobře a to hlavně díky bravurnímu Corbinu Bernsenovi, jehož herecký výkon je stejně jako u jedničky až neskutečný. Bohužel ta skvělá atmosféra jedničky je skoro ta tam a jen málo scén jí divákovi připomene. Posledních 15 minut ale pro mě bylo velké, až nekonečně dlouhé, utrpení, které se dalo zkrátit do minut pěti. Aspoň poslední scéna filmu byla parádní tečkou za The Dentist II. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mně se líbí i provedení dvojky. Je to ve stejných kolejích, jako první díl a je to skoro stejně dobré. Líbí se mi, že Brian Yuzna se snažil ze zubařské tématiky vyždímat maximum a nenarušuje chod příběhu nějakými postranními vraždami mimo zubařské křeslo. Film, který vás donutí si poctivě vyčistit zuby, alespoň po jeho zhlédnutí. 50% ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený zubař utekl z blázince kamse dostal na konci prvního dílu. Chce začít nový život zašitý v nějakém zapadákově. No netrvá to dlouho a opět začne "vrtat" zuby. Corbin Bernstein v hlavní roly je sice typově velice dobře vybraný herec, ale to samo o sobě nestačí. Oproti jedničce pokračování nenabízí nic nového a navíc ubylo i onoho vrtání do lidí. Celé je to spíš zhluk halucinačních scen s bláznivě se smějícím zubařem proložené nudnými bláboly v televizních kulisách. Asi tři scény se zkrvavenými ústy opravdu nepovažuji za pořádné gore. ODPAD!!! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama