Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebevědomý mladý společník velké reklamní agentury Buddy Amaral uzavřel kontrakt s leteckou společností Infinity Air. Na letišti se seznámí s atraktivní blondýnkou Mimi a scenáristou Gregem, jenž se vrací z neúspěšné premiéry své první divadelní hry. Greg všem vypráví o své rodině, a že spěchá domů. Jenže letenku sehnal až na další den. A tak se Buddy impulsivně rozhodne a přenechá mu svou. V noci ke své hrůze zjistí, že letadlo se zřítilo. Když Gregova manželka Abby zjistí, že její muž je mezi oběťmi, zhroutí se. Ani Buddy se nedokáže s Gregovou smrtí smířit a začne pít. Nepřidává mu ani fakt, že letecká společnost ve své kampani zneužívá soucitu s mrtvými a jejich rodinami. Nakonec se zhroutí a stráví několik měsíců v protialkoholní léčebně. S Gregovou smrtí se stále nemůže vyrovnat, a tak vyhledá Abby, která pracuje jako realitní agentka, vydává se za zákazníka a dohodí jí výhodnou zakázku. Stráví spolu příjemné odpoledne, když ho Abby pozve na baseball. Dál už se s ní ale vídat nechce, má špatný pocit, že jí tají pravdu. Jeho asistent Seth se však postará, aby se znovu setkali. Buddy se konečně rozhodne říct pravdu. Než to ale stihne, dostane se Abby do rukou nahrávka, kterou pořídila Mimi na letišti. Zklamaná žena Buddyho obviní ze lži a vyhodí ho... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Asi to měla být velká romantika, ale v podstatě vůbec u mě nezabodoval. Ben mi byl nesympatický, oproti tomu Gwyneth se mi zas líbila. Ale možná je to způsobeno tím, že to beru z mužského pohledu:) Jinak však film jako takový, jak již jsem psal, nezabral - zkrátka nuda.. Po pádu letadla již to vypadalo, že se film rozjede a přitom to byl jen planý poplach. A scéna, kdy se Buddy na konci loučí s dětma a jedno dítě řekne druhému, že se s tím nemá trápit a odstrkuje jej pryč, je vyloženě trapná, až to do nebe ječí! 2 * dávám snad jen za zmíněnou Gwyneth a závěrečnou píseň, která ve mně vyvolala pocit úlevy, že už to mám za sebou :) ()

whisker 

všechny recenze uživatele

Typické drama u kterého se vše dozvíte hned na začátku, a pak vyčkáváte než se to provalí. Ničím nezaujme, ani nepřekvapí. U tohoto filmu jsem nenašel ani jednu světlou chvilku. Konec jsem čekal, ale to asi všichni ;-). Herecké výkony nic moc, možná že ze scénáře se vytřískalo maximum, ale mi to nestačilo! ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nic mimořádného, žáden převratný námět. Film byl vypočítavě založen na dvou hvězdách Benem AFFLECKEM a Gwyneth PALTROWové. Vadila mě úplně zbytečná zbabělost Buddyho (B.Affleck), který za neštěstí nemohl, a přece se k události dlouho nejen nepřiznal, ale ani ji neoznámil. (U mě blbec !) A též se tak celou dobu choval. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o vcelku milý a sympatický snímek. Ben Affleck zde hraje jak jinak hlavního hrdinu, který je ten špatný, ale poučí se a všechno napraví. Gwyneth Paltrow tu hraje jakousi oběť, která touží po lásce a nakonec ji dostane. Do toho všeho letecká katastrofa, boj s alkoholem a potom romantika, rozchod a znovu návrat k romantice. Jak typické pro romantické filmy. Ale tento snímek je udělaný tak, že jsem byl po celou dobu zvědavý na vyústění celého příběhu, na to, jak tohle všechno skončí. Nebylo to totiž dopředu odhadnutelné, tedy alespoň pro mne ne. Celkové vyznění snímku je tedy takové, že diváka neurazí a je vysoce pravděpodobné, že ho zaujme. Jedná se o docela milý civilní snímek, který je vcelku propracovaný. Prakticky nemám co vytknout. Ale několik klišé se zde objevilo, a proto tři hvězdičky, ale i tak se jedná mezi romantickými filmy o jakýsi menší nadprůměr a stojí za to tento snímek vidět. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Film, co se mi absolutně vytratil z paměti. Takže napodruhé jsem byl chvílemi dojatý snad ještě víc než poprvý (nepamatuju si první zážitek). Je sice fakt, že to má také průběh nahoru a dolů, protože po hodně slibně rozjetém začátku (pocit viny, odpovědnost letecké společnosti, ztráta manžela při tragické události atd) z toho je nakonec obyčejná ubulená slaďárna, ale jestli to uvidím ještě někdy znovu, nebudu se zlobit. Potřetí jsem si zase nic nepamatoval :) Ale začátek mě i tak zaujal, že bych se na to na celé znovu vydržel dívat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první film v historii distribuovaný přes satelit. (niceholka)

Reklama

Reklama