Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík a nespoutaná kráska dlouho nemohou najít společnou řeč, ale řada překážek jim pomůže pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. Krátký popis: Americká romantická komedie o různých podobách lásky začíná havárií letadla při startu z New Yorku. Naštěstí se nikomu nic nestane, ale spisovatel Ben se ocitá v prekérní situaci. Letí totiž na svou vlastní svatbu do Savannah a spěchá, aby ke své snoubence Bridget dorazil včas. Proto se připojí k temperamentní Sarah, která cestuje stejným směrem. Vypadá to, že nesmělý mladík a nespoutaná kráska, jež si po krachu dvou manželství užívá svobody, nemohou najít společnou řeč. Dlouhé putování nesourodé dvojice, jíž se do cesty staví řada překážek, však oběma pomůže dozrát a pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdyby Marc Lawrence věděl, co chce svým scénářem říct, mohla být Živelná pohroma povedenou živelnou romancí. Takhle se ale klasická romantická komedie mění do průměrné konverzačky a v závěru pak nepochopitelné drama koketuje div ne s duševní obrodou. Ve výsledku je z toho čtvero ročních dob na téma vztahů a setkání, ale protože je celé navěšeno na dvě hlavní postavy, nemá paradoxně šanci uspokojit nikoho. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck je strašnej blb a nula herec, ale on není ten kuli čemu dávám tomuhle filmu tolik hvězd. Přístup k životu jaký zde znázorňuje hlavní herečka je mi totiž celkem blízký. Po ní se asi taky chtělo té zodpovědnosti trochu víc dřív než na to byla připravená. Ona si to, ale pěkně přebrala v hlavě a teď má dokonale jasno. Respekt a čtyři hvězdy... Pomalu začínám zjišťovat, že mé hodnocení filmů se skládá z názoru jiných (20%) téma jakým se film zabývá (20%) herecké zastoupení a fyzický vzhled hereček (20%) moje momentální nálada (20%) a poslední pětina možná rozhoduje o kvalitě filmu... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Ano, nebyla to bůhvíjak kvalitní romantická komedie, ale bylo při nejmenším zajímavé vidět Bena a Sandru v době, kdy byli ještě takoví mladí vyjukaní herci. Scéna v baru (striptýz) mě pobavila asi nejvíc, ale i celkově na mě film působil příjemně. Nejsem nějak extrémně náročný divák, takže mi občas stačí ke spokojenosti a k nabuzení dobré nálady i takováto průměrná komedie. Navíc samotný závěr byl příjemně emotivní a hudební stránku bych také vyzdvihl. Za lehce nadprůměrné hodnocení se stydět nebudu. 60% (od 3/3 with J.) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

2 hvězdičky dávám jen za to, jak tady Ben Affleck odvádí skvělý herecký výkon, ale hlavně chválím natáčení scén s vodou. Kapky jsou v tomto filmu to, co mi utkvělo v paměti nejvíce. Krásné natočení a znázornění vody jsem takhle nikdy neviděla a byl to pro mě největší zážitek z celého filmu. Dále nešlo ani tak o film, jako o jeho pointu, kdy se tam vyskytlo plno životních myšlenek, nad kterými by se měl divák zamyslet...Jinak nic moc a znovu to vidět nepotřebuji :) ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Ne příliš povedená komedie o jedné bláznivce a jednom sucharovi. Dokonce to nemá ani klasickou pointu, kdy se dva bláznivě zamilují, on zruší svatbu, ona získá zpět syna a budou jedna velká šťastná rodinka. Ne. Já jsem se celý film nudila. Nebo ani ne nudila .... k tomu filmu jsem zamířila zrak všehovšudy tak desetkrát, vždy na krátký okamžik, abych se podívala na mladou Sandru .. Nic. Nechme romantické komedie těm, kteří to dokáží náležitě ocenit. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama