Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane a Jeff Bluesovi jsou docela obyčejný manželský pár, který šťastně žije v New Orleansu a hodlají se věnovat jen svým potomkům. Nikdo by netušil, že oba byli ještě tvrdými agenty FBI, kteří se stáhli do ústraní kvůli rodinnému blahu. To se však změní, neboť Bluesovi se ještě jednou stanou agenty a pronásledují nebezpečnou superšpionku Novacekovou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľmi trápna snímka. To ma mrzelo najviac. Ako sa ústredná dvojka hrala na neporaziteľných a Stanley Tucci hral úplného neschopného idiota. Jediná hviezda za stále pekelne sexi Kathleen Turner. Snímka by mohla byť možno aj veľmi zábavnou prehliadkou, keby scenárista lepšie zapracoval na spracovaní námetu. Napokon vznikol málo vtipný a trúfam si povedať, že aj miestami dosť nudný film, kde je veľa vtipov a gagov skôr kŕčovitých.Treba uznať jedno - Kathleen Turner a Dennis Quaid k sebe naozaj pasovali. Uveril som im ich lásku a nebol by som prekvapený, keby boli manželia aj v skutočnosti. Názov tejto snímky mi spôsobuje deja vu, neviem odkiaľ mi ten názov rezonuje a tak som myslel, že to bude kultová snímka, no kruto som sa mýlil. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Semtex Blues je takový starší akční kousek alá MR a MRS Smith :-))).Jane a Jeff se jako agenti CIA vrací tajně do služby,aby zneškodnily Novacekovou a do toho se jim do cesty pořád plete Stanley Tucci a starání o jejich malého syna.Průměrný film,který mě ničím nezaujal extra navíc ,ale ani neurazil.Za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Tahle pohodová parodie na super agenty Vám zpříjemní nedělní odpoledne a rozhodně pobaví svou lehkostí a nadhledem. Mega sympat'ák Dennis Quaid si roli náramně užívá,Kathleen Turner zdárně sekunduje i když tu agentku jí uvěříte jen stěží, ovšem největším esem celého filmu je úžasný Stanley Tucci v roli potrhlého zabijáka-nešiky,,Jsem Muerty - jako smrt'' fakt hustý! Pidirolička pana Třísky snad ani nestojí za zmínku,ovšem závěrečná rvačka Kathleen a budoucí macechy Harryho Pottera v kaluži bláta,to je jiná káva a to doslova.Budete se divit že tam holky vůbec vlezly brrr. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

I přes svůj slibně našlápnutý námět působí při zpětném promítnutí Semtex Blues jako řádně stupidní béčko. Při případném poměřování s Cameronovými Pravdivými lži by navíc prohráli i to, co jim zůstalo. Nepařím k nacionalistům, kterým by překrucování národních historických faktů vadilo, ale i přesto, že je film z „osudového“ roku 1993, slovíčko „Československo“ jsem zaslechnul i přes velmi hlasité skřípání svých zubů. A ač se Semtex Blues občas tváří jako parodie žánrových filmů, čas od času se jednalo o parodii filmu samotného. Všechny tyto neduhy však bohatě vynahrazuje hlavní dvojice Kathleen Turner a Dennis Quaid, kteří si své role přímo užívají a na jejich herectví je radost pohledět až do doby, kdy jsou postaveni tváří v tvář akční scéně (kterých je naštěstí jako šafránu), neboť v tu chvíli musí střihačské nůžky zapracovat jako na nových filmech Stevena Seagala. Ale jako 95 minutová oddychovka splňuje Semtex Blues svoji úlohu naprosto dokonale, takže 3 hvězdičky jsou čisté jako víno. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ubohá kravina, tohle mi vůbec nepřipadlo vtipný a ani nevim co si od takovýhle debility mohli tvůrci slibovat. nepomůžou tomu ani Kathleen Turner a Dennis Quaid, spíš se v tom ztrapňujou než že by se to se to snažili nějak pozvednout. A ty scény s dítětem, který maj jakoby vyznít vtipně, když se něco řeší nebo tam je něco trochu akčního, jsou totálně ubohý. Tohle by se nemělo pouštět ani na nově ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Podle postavy z filmu se jmenuje známá česká punková skupina Muerti. (Koxman)

Reklama

Reklama