Reklama

Reklama

Odsouzená - Série 1

(série)
Polsko, 2021, 5 h 52 min (Minutáž: 42–45 min)

Režie:

Bartosz Konopka

Kamera:

Paweł Flis

Hrají:

Agata Kulesza, Michał Czernecki, Bartłomiej Topa, Martyna Byczkowska, Aleksandra Adamska, Marta Malikowska, Marta Ścisłowicz, Jan Jankowski, Joanna Gonschorek, Natalia Sikora, Tomasz Schuchardt (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Odsúdená stojí meter aj 23 centimetrov od sudcu, kope jak elektrika a jebnutí žandári sa len prizerajú. Ludra v taláre vyjde von zo súdnej siene, kde ju pred stádom Judášov z Jojky a Markízy, požiada o 20 rokov mladší, slizký kokotko z "Tinderu" o ruku a všetci sú až na tú chuderu čo dostala “doživotie” za krádež bateriek - úplne nadšení a za aplauzu opúšťajú budovu súdu, šak čo tam potom, že to vyzerá ako pytačky v cigánskej osade v Lučenci. Na cele skončí pani sudkyňa so slečnou so ksichtom, že by sa mohla živiť na “OnlyFans”, no zato má tak drsný výraz v tvári, že ešte aj Vémola 6 sekúnd pred začiatkom boja v klietke budí dojem nebinárneho metro-sexuála. No a toto sú úvodné 3 minúty seriálu, ktorý má cez 90%. Keď sa vlastná dcéra otočila vlastnej materi chrbtom, lebo šak Ja som dospelá trinástka čo sa jebe na päste pred školou ako v nejakom "Krstnom otcovi" - stačilo. Skutočnosť neskutočnosť, nech si to pozerá kto chce, ale Carnifex si sám seba váži viac než dosť nato, aby nestrácal čas s takouto kokotinou. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Polákům se opět zadařilo. I když brzy zjistíte, kdo je největší padouch, v ženské věznici probíhají silná dramata všeho druhu. Napětí je velké, protože boj vězněné soudkyně za spravedlnost a život její dcery v prostředí, které sdílí i s odsouzenými jejím rozhodnutím, je neutuchající. Musím vypíchnout skvělé herecké výkony v ženské věznici, dále postavu pátrajícího policisty a bývalého švagra, věčně opilého advokáta, soudkyně Mazurové. První série zůstává otevřená a už je kvidění na HBO MAX! ()

Reklama

Galerie (642)

Reklama

Reklama