Reklama

Reklama

Uklízečka

(seriál)
  • USA The Cleaning Lady
Trailer
USA, (2022–2024), 24 h 40 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Miranda Kwok

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Elodie Yung, Adan Canto, Eva De Dominici, Ivo Nandi, Michelle Campbell, Ivan Shaw, Oliver Hudson, Sebastien LaSalle, Valentino LaSalle, Navid Negahban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí. (HBO Max)

Recenze uživatele Axident k tomuto seriálu (6)

The Lion's Den (2022) (S01E02) 

První díl působil poněkud příliš vláčně a žanrově komplikovaně, nebyl jsem si jistý, zda tahle riskantní kombinace agentské krimi a dost vážného sociálního dramatu bude moci fungovat, ale soudě dle druhého dílu ano! Alespoň mě začala bavit rozhodně. Elodie Yung (Elektra z Daredevila) je nejen atraktivní, ale i velmi dobrá herečka. ()

Legacy (2022) (S01E03) 

Ona je to vlastně taková poctivě udělaná telenovela. Což by odpovídalo, že jde o remake argentinského seriálu. A nemyslím to ve zlém, jen chvíli máte pocit, že se díváte na detektivku, a dvě chvíle na telenovelu. Herci jsou v pohodě, scénář též, jen se režisér nemůže rozhoupat, co za žánr vlastně chce servírovat, zatím je kriminální lajna velmi upozadněná na úkor vztahů a dojemných příběhů o nelehké situaci ilegálních přistěhovalců. Plus nějaké to vztahové jiskření mafianů, uklizečky a agenta. ()

The Icebox (2022) (S01E05) 

Je to telenovela jako prase, nevím sám proč, jestli Elodie Yung nebo prostě senilním, ale celkem mě to baví 🤦 ()

Mother's Mission (2022) (S01E06) 

Inu, Yung se nám v US remaku argentinského seriálu v koktejlu telenovely a nijak originální, ale ne vyloženě nudné, detektivky, zaplétá a zaplétá. Scénář naplácává na tu kouli, co valí jedno téma za druhým bez ladu s skladu.. Tak co bude příště😁 ()

Our Father, Who Art in Vegas (2022) (S01E07) 

Kladu si znepokojivou otázku, zda neprodleně vyhledat lékařské vyšetření, pokud jsem dokoukal i sedmý díl! Popravdě, něco mi brání jen tak to odzívat jako béčko na Primu nebo Novu, kde by pani uklizečka udělala velkou parádu. Scénář je tak nehorázně a bezostyšně telenovelový, až jeden musí tu troufalost skoro obdivovat a sečteno se solidní produkcí jde o až sadomasochistický seriálový zážitek Během každého dílu se několikrát popadám za břicho, jak 'jihoamerické' to je, ale koukám dál, tak nevim... ()

Reklama

Reklama