Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Klidně mě zlynčujte, ale pro mě je druhé pokračování Vrány zatím nejstravitelnějším dílem. V porovnání s dvojkou se jedná o masterpiece. Minimálně v první polovině film celkem funguje a dokáže diváka udržet. Jenže v poslední půl hodině se to celý rozsype jak domeček z karet a finále je už jeden velký průšvih, který nezachrání ani cukrkandlovej happy end. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Městem andělů přišlo malinko zklamání. Nutně jsem si potřebovala spravit chuť. Dlouho jsem váhala jít do dalšího dílu, protože jak mě něco zklame, tak se k tomu automaticky otočím zády a jdu od toho pryč. Na konec jsem neodolala. Film je o chlup lepší než zmiňované Město andělů, ale kvalit jedničky prostě nedosahuje. Opět je tu silným a ústředním motivem touha po pomstě. Eric Mabius byl nespravedlivě popraven za brutální vraždu dívky, kterou miloval více než svůj život. Vrátil se jako nemrtvý a vyřídil si účty se všemi zaintersovanými ve vraždě milované osoby. Temnou a hustou atmosféru krásně dokresluje šílená muzika. Dokonce jsem tam zaslechla převzatou písničku od Blondie. Byla v poněkud netradičním kabátku. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování, které se vydalo trochu jinou cestou a minimálně do poloviny filmu to funguje. Finále mi bohužel přišlo příliš slabé a představitel mstitele je sice fajn v porovnání s Vincentem Perezem i Edwardem Furlongem (ale kdo by nebyl, že?:), v porovnání s Brandonem Lee však pořád silně ztrácí. Nicméně, pokud si potřebujete spravit chuť po nepovedené dvojce, směle do toho. 5/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem samozřejmě nesrovnatelné, ale po naprosto příšerném druhém díle je to pořádný vzestup. Ponurá atmosféra funguje, některý perverzní scény nemají chybu a dočkáte se i pěkné řádky nechuťáren. Svoji zvláštní atmosférou tenhle díl lze označit jako jeden z posledních zlaté éry dospívání jedné generace, která mezi lety 1999 až 2004 pařila po bytech, hulila a poslouchala specifickou hudbu či pařila PlayStation 1. Miluju tu dobu a občas na ni se smutným srdcem vzpomínám. Navíc film, který pro velké plátno objevil sympaťáka Mabiuse.65%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problémem zůstává, že se Kirsten k sérii nedostala už dříve, takhle Vrány stihly přijít o všechno dobré už během dvojky. Nicméně později se ukázalo, že je možné klesnout ještě hůř a Kirsten má tak na triku jen běžné béčko, ve kterém si vyzkoušela několik zajímavějších speciálních triků s make-upem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama