Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do střední školy v malém městečku v Ohiu přijde nový spolužák Gene. Spřátelí se s Benjaminem, kterému se stále nedaří získat dívku jeho srdce Marilyn. Gene se zamiluje do Buny, o kterou však usiluje také syn místního obchodního domu Keny. Gene pomůže Benjaminovi sblížit se s Marilyn, ale sám musí po bitce s Kenym opustit město. Benjamin ale brzy zjistí, že Marilyn je povrchní, a je z toho rozčarovaný. Vrátí se Gene ještě někdy do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podle popisu obsahu a fotky obalu jsem opravdu nechápal, proč volí všichni tak vysoké hodnocení. No a..pochopil jsem to hned po zkouknutí. Celá hodinka a půl uplynula tak skvěle klidně, že jsem pořád čekal, co špatného se stane. Nepřišlo ale naštěstí nic. Byl jsem až překvapený, jak nádherný snímek pro nás pan Mel Damski natočil. Pomádu mám rád a je v mém srdci oprávněně zatraceně vysoko posazená. Mischief se ale posadil šíleně blízko ní. Pro mě opravdu velké překvapení. Jenom....jaké dopady měla scéna s kondomem? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že Prci, prci, prcičky (1999) se staly hitem, protože jako první teenagerská komedie řešily bez obalu ztrátu panictví, ale ony se takové filmy točily už dávno v osmdesátkách. Darebák z roku 1985 je celkem povedená zábavná záležitost, která tím retrem 50. let a rebelem evokuje opravdu mix Návrat do budoucnosti a Pomádu, ale dneska to je unikátní jen tím, že je tady nahá Travoltova manželka Kelly Preston. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Komedie z 80. let odehrávající se v 50. letech? Kdo má rád retro, dostane jej ve dvojnásobné míře. Už dlouho jsem neviděl tak pohodový film. Amerika taková, o jaké snila generace našich rodičů, rokenrol se dere na svět a ulicemi se prohání americké bouráky, na jejichž výrobu se použilo opravdu pořádné množství železa. Mladí teenageři nemají co jiného na práci, než snít o svém prvním rande, holky jsou nezkažené a hezké, zkrátka idylka takového dávno zaniklého amerického maloměsta. Chvíli trvá, než si oblíbíte Gena, jeho frajírkovský nástup na scénu není zrovna dvakrát sympatický, ale brzy na to zapomenete a budete se s ním chtít skamarádit taky. Tak idylických 90 minut jen tak s žádným filmem nezažijete. Těžko říci, co by udělalo druhé shlédnutí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal ako prvé napísať niečo, čím by som mal nalákať ľudí na túto snímku, bola by to určite sex scéna s mladučkou Kelly Preston (Travoltova súčasná manželka) a že ukáže úplne všetko nemusím prízvukovať. Inak je to veľmi vydarený film z prostredia 50tych rokov a asi sa radí medzi moje úplne najobľúbenejšie z toho prostredia. V 80tych rokoch proste vedeli robiť filmy z prostredia päťdesiatok. Naozaj, zlaté osemdesiate roky. Tým dievčatám to tam fakt pristane a ani nemusia byť pod tonami mejkapu a farieb. Roztomilý teeneger filmík, plný rock n rollu a aj istých vtipných scén, oplývajúci súčasnou tvorbou. Doug McKeon bol v hlavnej úlohe výborný, rovnako ako jeho parťák Chris Nash. K tomu nádherné autá a sem tam s nimi aj nejaká automobilová cool naháňačka. Toto naozaj musíte vidieť ak ste tiež milovníkmi 50tych rokov. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Na tuto méně známou romantickou retrokomedii jsem narazila náhodně a musím přiznat, že tu náhodu považuji za šťastnou. Dostala jsem víc než jsem čekala. Příběhy ze studentského prostředí mě zajímají a ty z 50. let obzvláště. Bylo to i moje mládí. Dobová hudba, oblečení a auťáky, sympatičtí kluci i holky, příjemná atmosféra těch časů, všechno bylo, jak má být. Z dnešního pohledu to byl jemný, romantický a jen lehce erotický příběh s nějakou tou rvačkou, která k té době taky patří. To letní autokino nás nějak minulo, to bych jim mohla závidět. A že se film podobá Pomádě, Rebelovi bez příčiny či Návratu do budoucnosti, to pro mne není na závadu, vždyť zobrazují stejnou dobu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama