Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trevanteho letadlo přistane, ale jeho cesta domů teprve začíná. Caspar a Jamila se vydají do ulic Londýna, aby pochopili to tajemství, které Caspar odhalil. (Apple TV+)

Recenze (7)

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mi utkvělo, že voják SEALS filosofuje přes telefonní záznamník se svou americkou partnerkou. Tohle ... je seriál pro ženy a jejich milující protějšky s výdrží. Možná pro T.Cooka. ... "Zkonvertovala jsem to do jejich formátu" - po americkém prezidentu nejgeniálnější žena Země. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde sa prvýkrát prepájajú dve dejové línie, pričom som zvedavý, či sa nejakým spôsobom ešte v tejto sérii prepoja aj s ďalšími dvoma. Tvorcovia nám ponúknu zopár panorám zničeného Londýna, čím zrejme chceli potešiť divákov, ktorí by privítali aj nejaké tie vizuálne hody. Avšak v popredí sú stále medziľudské vzťahy a ich momentálne ciele, to jest zachrániť si život a zachrániť ho aj svojim najbližším. Určite je to tenktokrát lepšie ako naposledy. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pojednávající o mimozemské invazi...osmá epizoda s názvem Kontakt. Úplně chápu ty naštvaný diváky, kteří celou dobu doufají, že se to konečně pohne. Protože oni tam ten potenciál vidí a vnímají, že jsou v každé epizodě fajn momenty. A ono zase NIC! ☺☺☺ Takhle, já bych samozřejmě taky uvítal trochu víc sci-fi, ale současně bych ho tam necpal na úkor toho, co nám tvůrci servírují. Ve skutečnosti se mi ta japonská linka moc líbila. Je to poetické a dá se to považovat za ústřední bod této epizody. Navíc se nám postavy sbíhají do jednoho místa. Jejich vzájemná interakce bude s největší pravděpodobností finále buď celého seriálu, nebo této řady. Vcelku mě mrzí, že byli tvůrci takoví mezci a jeli si svoje, aniž by brali trochu ohledu na netrpělivost mnohých diváků. Jejich zájem by totiž mohl odvrátit mizerná hodnocení a pomohl tak prosadit další řadu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavila uvodna "frcka" britskeho vojaka tomu "nasmu" nazlostenemu a agresivnemu Trevantemu. Inak je epizoda sondou do mysli ludi vysporaduvajucich sa so stratou. Inak to, zial, neprekvapivo vyzera tak, ze svet moze zachranit jedine "dieta s poruchou", ako sme videli v mnohych sci-fi/katastroficakoch. Nasledne dochadza k prvemu stretnutiu charakterov, ktory sme po prilete velitela do Londyna mohli predpovedat. Japonecka, zatial zachranuje svet z Japonska..chjo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama