Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dlho  som si myslel  v 90. rokoch, ze Herkules  nakopne karieru Kevina Sorba, hoci som vzdy tvrdil, ze nevie hrat. No ako vidno, mylil som sa. Je pravda, ze Kevin Sorbo tu ma brutalnu kondicku - to mal v 1994 ale aj isty Segos, dnes znamy skor ako Seagalosaurus, Sorbo ma dodnes  tu vyhodu ze nie je Sorbosaurus. Dobre, zasmiali sme sa, teraz vazne. Tiet ofilmy sli  vzdy bud v sobotu vecer alebo v nedelu rano, ako malemu  sa mi to strasne pacilo, Anthony Quinn /lev Pouste, Stvanci 1979/ ako Zeus bol na urovni, herkules kazdemu pomahal. Bill Norton je ale nevyrazny reziser, nic poriadne dodnes  nenatocil  : 55 % ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Po solidním "Ohnivém kruhu" mě mile překvapil i tento film, ke čtyřem hvězdičkám jsem neměla daleko. Hercules se jako vzorný manžel a otec tří dětí vydává do podsvětí, takže se dočkáme i Chárona a Háda (jeho zobrazení mě ale dost zklamalo, čekala jsem někoho hrůzostrašnějšího, asi jako v disneyovce). Rozhodně nejlepší díl. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech už Herkules v podsvětí vyznívá trochu přihlouple, ale na druhou stranu tenkrát to v rámci TV tvorby patřilo k tomu nejlepšímu. Nostalgie je sviňa a jako člověku, který na těchto filmech vyrůstal, to i dnes přijde fajn. Jinak s odstupem musím konstatovat, že začátek je trochu nudnější, ale scény s Kerberem nezestárly. Herkules v podsvětí však ani kdysi nepatřil k mým nejoblíbenějším z pětice TV filmů o Herkulovi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je konečně ten film, který mě vrátil o několik těch let zpátky. Asi jsem si ho pamatoval nejvíce. Hercules jako otcovská postava, která je ochotná jít i do Hádu, aby tam našla svou milovanou, anebo aby pomohla. Deianeira je skutečně výborná postava a právě příběh o krví nasáklé tunice mám hodně rád. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Před chvilkou jsem napsal, že Ohnivý kruh se mi líbil nejvíc. Bohužel se mi povedlo zapomenout na tento skvost. Nic tak dobrého v této sérii o Herkulovi nevzniklo. Herkules v podsvětí je naprosto úchvatný film, který vtáhne do děje a donutí vás držet Herculovi pěsti až do úplného konce. Moc děkuji celému týmu kolem Sama Raimiho za tento film. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama