Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Chápu tu myšlenku tady, i to rýpnutí do tiktokové generace (Ernestova výzva), ale na mě to nezvládá prodat ten vztah k duchovi, a celkově mi ta rodinka přišla dost nesympatická. Furt si stojím za tím že Mackie je hrobař zajímavých projektů, ikdyž tady toho moc ovlivnit nedokázal. A Harbour nemluvící je taky poloviční...Btw na rodinný film tady padlo až moc kur.ev, tohle byl docela bizár. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Christopher Landon už párkrát předvedl, že umí mít slušné nápady, tady to prostě ovšem dvakrát nevyšlo. Je vlastně těžké odhadnout cílovku tohoto podivného mixu rodinné komedie a nadpřirozeného hororu, je ovšem jisté, že tohle někdo v kuchyni Netflixu připálil. Absence dramaturgie je u Netflixu očividnější a očividnější, bez ní to bude ještě hodně bolet…. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rodinka sa nasťahuje do domu a zistí, že tam majú aj ducha. A čo ďalej? Zdá sa, že to nevedel ani scenárista a tak sa len donekonečna prešľapuje na mieste. Duch ani nehovorí. Ani nestraší. Len tak si tam poblikáva. Takže popri snahách neschopného otca rodiny túto skutočnosť nejak speňažiť, sa mladší členovia snažia zistiť ako ten duch zomrel. No a to je rovnaká nuda ako všetko v tejto vraj komédii, ale vtip som si tam žiadny nevšimol. Anthony Mackie má fakt hroznú ruku na sólovky a otravná entita Tig Notaro znova potvrdila, že film v ktorom sa objaví, je sračka. 2/10. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Od Máme tu ducha jsem si sliboval vtipnou nenáročnou komedii, která se nebude moc brát vážně a půjde především o humor. Byl jsem moc zvědavý i na Davida Harboura, který mě moc bavil v loňské Šílené noci. Snímek tak trochu klame popisem, neboť se nejedná ani tak o komedii, nýbrž o rodinné drama s miminem humorných prvků, navíc ne moc chytře zpracované, díky čemuž snímek není moc poutavý, stopáž je až ubíjející, zapamatovatelných momentů je velmi málo, svými výkony nestrhnou ani herci, tedy s výjimkou Davida Harboura. Ten svou roli v rámci možností zvládl, přesto mě jeho postava nebavila, respektive nudila. Máme tu ducha asi cílí především na dětské publikum, mě osobně zaujala jen dějová linka týkající se minulosti ducha, jinak těžká bída. 3/10. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Z tohohle se dalo vytřískat o dost víc. Další biják, co se nedokáže rozhodnout pro stěžejní žánr. V polovině se docela vtipná komedie nesmyslně zlomí do rádobydramatu s tak patetickejma scénama, co se prostě nedaj zblajznout ani v béčkovym hororu. Škoda. A btw, ta napůl babochlap lezba a napůl přestárlej Cruise byla strašidelnější než jakejkoliv duch:) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa v Donaldsonville a New Orleans od augusta do októbra 2021. (Arsenal83)
  • Film je založený na poviedke z roku 2017 „Ernest“ od Geoffa Manaugha. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama