Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

dr.horrible

všechny recenze uživatele

Mám takú kamošku - kamošova žena, ona s nami kuká naše filmy, chodí s nami na koncerty, aj keď ju to vôbec nebaví, tak si aj my občas kukneme niečo jej. No. Tak som videl tri časti Love Islandu. Čo je furt málo na vyvodenie záverov, hlavne ak chceme porovnávať s Like Houseom, z ktorého som videl ešte menej. Toto je určite vydržatelnejšie. Zatiaľ čo Like house staval na fejkových charakterových črtách a fejkovom intelekte, Love island pracuje s fejkovými citmi. Tie zahráte jednoduchšie, obzvlášť keď ste insta modelka. Kamoška im to žerie. Stále nerozumiem, prečo tam spolu nesúložia? 🤔 #peknekozy #nuda ()

Kekik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla cca 5 minut různých záběrů... Stačilo. Ta všudepřítomná faleš ve všech směrech. I ten jejich nucený smích je utrpení. Za pár let (možná i dříve, pokud přijdou k rozumu) se budou chytat za hlavu. Je mi jich svým způsobem líto. Takhle se ponížit. Zbývá jim jediná naděje, a to, že se na tohle nikdo nedívá. Já pevně doufám, že to tak je. Téměř všechny komentáře pobavily. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Aktualizace : 15.11.2021 (Den po finále).... Před tím jsem tu měl komentář kde jsem vlastně zhodnotil různé lidi z LI atp... Teď spíš shrnu.. Na ostrově měli být 3 měsíce Bi tam měsíce dva.... Finále vůbec TV Nova poště neumí udělat, žádnou show žádný drama žádný wow moment finaly.... Prostě nudný finále, které prostě jako finále nepusobilo.... Nebudu tady hodnotit vítěze, protože no, ať je jim přáno.... Nikol Moravcová mi jako moderátorka nepřišla špatná naopak, jen ji mohli dát více prostoru ale i ona sama říkala že bohužel takhle to je i v originále (což souhlasím no)... Gradace napětí a úžasné finále to prostě kazí celý love Island... Účastníci, to že tam jsou jen modelové a modelky a nevím co je docela hnus z toho pohledu, že pak lidi mají kolikrát mindráky že tam jsou sami hezcí a působí to že láska je asi jen pro hezky lidi Bo nevím... Love Island má blbej koncept, v tom že oni po sobě pořádně neuklizeji, nevaří, nic prostě.... Což nevím no... Nebudu to víc roztahovat je hodně věcí co bych k tomu a k lidem td měl co říct... 5 hvězd zanechávám ale snižují na 80% ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

jooo.. bejvávalo.. zlatej hotel paradise.. psychopat leo beránek.. vychcaná nelka z brna.. budoucí "mega stár první velikosti" queen plačková (musela jsem si to připomenout na youtube, že je to jako fakt ona).. a stačilo jen přidat na hekolitrech chlastu.. :) love island je čajíček.. odvárek.. casting jak z nedělní školy.. do půl roku si nevzpomenu na nikoho z nich.. teda jestli do tý doby survivor s nathanem vůbec začne :) štávička :) ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Horký (a asi i jediný) kandidát na titul "Bizár roku". Přehlídka sanitárního silikonu, dutých hlav, oslího hýkání, prázdných frází, malování obličejů na hnusný xichty, slepičího ječení, vápnem vybělených zubů, počmáraných kůží, budoucích pseudocelebrit, pochybných influencerů a dalších zbytečných figurek. Prostě asi 10 slepic, z nichž některé si myslí, že jsou muži. Brrr! Jako mučící nástroj ano, ale koukat na to dobrovolně? Ani omylem! A kdo že je cílovka? Mládež od týnejdžrů po 20-25 let? A proč? To si fakt tvůrci myslí, že cílová skupina je stejně blbá jako protagonisti tohohle pořadu? EDIT 09/2022: v nový řadě už se to s inteligencí účinkujících trochu zlepšilo, soudě podle ukázek, neustále otravujících ve skoro každým reklamním bloku. Nicméně povrchnost celýho konceptu je neustále tak nízko, že konkuruje pivu na pátým schodu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama