foto

Nikol Moravcová

  • nar. 8.7.1987 (29 let)
    Most, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nikol je narozená 8. července 1987 v severočeském městě Most. Vystudovala Vysokou školu finanční a správní obor marketingová komunikace. Nyní žije v hlavním městě ČR. V současné době hraje ve velice úspěšném seriálu na TV Nova DOKONALÝ SVĚT. Má za sebou řadu reklam, moderování, modelingu. Tato nadějná herečka a modelka má před sebou ještě mnoho příležitostí a určitě jí ještě uvidíme ve spoustě pořadů a moderování, či molech módního světa.

jirka "jiirra" doležal

Herecká filmografie

Filmy

2014 Modelky s.r.o.
Všiváci
2012 Martin a Venuše
2011 V peřině

TV seriály

2012 Ententýky (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)

TV pořady

2013 Božské dorty od Markéty (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Nic není nemožné (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 Talentmania (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace