foto

Nikol Moravcová

  • nar. 8.7.1987 (28 let)
    Most, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nikol je narozená 8. července 1987 v severočeském městě Most. Vystudovala Vysokou školu finanční a správní obor marketingová komunikace. Nyní žije v hlavním městě ČR. V současné době hraje ve velice úspěšném seriálu na TV Nova DOKONALÝ SVĚT. Má za sebou řadu reklam, moderování, modelingu. Tato nadějná herečka a modelka má před sebou ještě mnoho příležitostí a určitě jí ještě uvidíme ve spoustě pořadů a moderování, či molech módního světa.

jirka "jiirra" doležal

Herecká filmografie

2014 Modelky s.r.o.
Všiváci
2012 Ententýky (TV seriál)
Martin a Venuše
2011 V peřině
2010 Dokonalý svět (TV seriál)

TV pořady

2013 Božské dorty od Markéty (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Nic není nemožné (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 Talentmania (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace