Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tělo pohozené v lese navede Rykla s Karolínu do autobazaru, jehož byl zemřelý majitelem. Koudelka projevuje o případ nečekaný zájem, podobně je na tom Karolína, která zase zjišťuje, jestli se Rykl opravdu spustil s novou sexy patoložkou. A Rykl? Ten chce hlavně přežít další příšerný den. (TV Prima)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zastihl jsem se už v pátek, že se na sobotu těším hlavně kvůli novému dílu tohoto seriálu. Tak to je bomba, to se mi už dlouho nestalo. A další díl nezklamal - vůbec mi nevadí, že Prachař nechlastá a Sandeva nenadává, naopak začíná to mezi nimi jiskřit, což dává vztahu novou šťávu. A případ? Taková klasika, nic extra, ale na sobotní večer to rozhodně stačí. Další díl, který potěšil. ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

Další seriál na úrovni, super scénář a ty věčné  urážky žen se vám taky moc povedly (urážky ohledně věku, stará panna např., zajímavé je, že se nepoužívá výraz starý panic a že jich ve společnosti je 🤔💩🤭🤤) A ještě vložit tato slova do úst ženě. Moc dobrá strategie k vyvolávání dalších konfliktů a jistě povede k dobrému vývoji a budoucnosti již takto polarizované společnosti. Jo jo není nad to tahat osobní problémy se ženami místo na terapii do práce potažmo na televizní obrazovku, že? 👏💪🦾😘 Přiléhavý název se seriálu musí nechat opravdu NA ZABITÍ a nikdy více. 🥳😅🤪🤯😜 ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přibylo slovního humoru, což si cením. Ale ty Němci na místě činu bez povšimnutí kteréhokoliv z policajtů je i na pokus o parodii poněkud za hranou, sorry. A ta honička na stadecu, jen aby si Rykl zahrál na ledě  s hokejkou? Fakt to nešlo vymyslet krapet líp a uvěřitelněji? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Pátá epizoda se stala nejsledovanějším pořadem sobotního večera po 20:00, premiérové uvedení si nenechalo ujít 941 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama