foto

Ladislav Hampl

  • nar. 14.7.1981 (35 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ladislav Hampl se narodil 14. července 1981 v Liberci. Pochází ze sportovní rodiny, ale už odmala se mladý Ladislav chtěl věnovat herectví. Po maturitě se rozhodl studovat DAMU.

Je známý především svým divadelním vystupováním, účinkoval mj. v divadle Rokoko, Na Vinohradech a od roku 2004 je také členem divadla Na Zábradlí. Právě v divadle Na Zábradlí si zahrál většinu svých nejslavnějších rolí. Ztvárnil například Šohaje v Gazdině robě, Osipa ve hře Platonov je darebák! a v rámci letních shakespearovských slavností ztvárnil také roli Romea.

Hrál také v mnoha filmech a seriálech, jmenovitě: 3 PLUS 1 S MIROSLAVEM DONUTILEM, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, TRAPASY, VY NÁM TAKY, ŠÉFE!, OKRESNÍ PŘEBOR a v mnoha dalších.

Petr "Mr.Hudson" Jahn

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
Úkryt v zoo
2016 Pohádky pro Emu
Sezn@mka
2014 Přechodné vědomí (studentský film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2010 Rychlé Šípy (studentský film)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Synova válka (studentský film)
2008 Vy nám taky, šéfe!
2007 Hannibal - Zrození
Křišťálek meč (TV film)
2005 Oběti: Živnostník (TV film)
Pohádka o houslích a viole (TV film)
2004 Bolero
Nadměrné maličkosti: Vše pro syna (TV film)
Silný kafe
2003 Polaroidy (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
Krev, půda a strach (E03)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Ztracený a nalezený (S03E50)
Jeden mejdan za druhým (S03E49)
Úklid a neklid (S03E46)
další epizody (5)
Specialisté (TV seriál)
Poslední blues (S01E06)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Finančák (S02E08)
Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Dvorní dodavatel (E03)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
Gripeny (S01E05)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krev a benzín (S04E05)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Jasnovidec (E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Inseminátor (E13)
další epizody (15)
Vyprávěj (TV seriál)
Překvapení (S01E20)
3:2! (S01E19)
Zázraky života (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
Můj velký den (S01E15)
Život na inzerát (S01E13)
další epizody (4)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ženatí nesmějí na kafe? (S03E60)
Blondýna na sále (S03E59)
Silnější než magnet (S03E50)
další epizody (4)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
Trapasy (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2003 Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech (TV film)

TV pořady

2017 TIKI-TAKA (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace