foto

Ladislav Hampl

  • nar. 17.7.1981 (35 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ladislav Hampl se narodil 14. července 1981 v Liberci. Pochází z lékařské rodiny, ale už odmala se mladý Ladislav chtěl věnovat herectví. Po maturitě se rozhodl studovat DAMU.

Je známý především svým divadelním vystupováním, účinkoval mj. v divadle Rokoko, Na Vinohradech a od roku 2004 je také členem divadla Na Zábradlí. Právě v divadle Na Zábradlí si zahrál většinu svých nejslavnějších rolí. Ztvárnil například Šohaje v Gazdině robě, Osipa ve hře Platonov je darebák! a v rámci letních shakespearovských slavností ztvárnil také roli Romea.

Hrál také v mnoha filmech a seriálech, jmenovitě: 3 PLUS 1 S MIROSLAVEM DONUTILEM, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, TRAPASY, VY NÁM TAKY, ŠÉFE!, OKRESNÍ PŘEBOR a v mnoha dalších.

Petr "Mr.Hudson" Jahn

Herecká filmografie

2016 Sezn@mka
Svět pod Hlavou (TV seriál)
Žrouti (TV seriál)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
2014 Přechodné vědomí (studentský film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Policajti z centra (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Inseminátor (E13)
Láska (E12)
Konvoj (E11)
další epizody
Rychlé Šípy (studentský film)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
Zázraky života (TV seriál)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Synova válka (studentský film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Expozitura (TV seriál)
Soukromé pasti (TV seriál)
Vy nám taky, šéfe!
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Hannibal - Zrození
Křišťálek meč (TV film)
Trapasy (TV seriál)
2005 Oběti: Živnostník (TV film)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Pohádka o houslích a viole (TV film)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Bolero
Nadměrné maličkosti: Vše pro syna (TV film)
Silný kafe
2003 Polaroidy (divadelní záznam)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2003 Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech (TV film)

TV pořady

2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace