foto

Sara Sandeva

  • nar. 25.6.1997 (18 let)
    Skopje, Makedonie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pochází ze města Skopje v Makedonii a do České republiky se přistěhovala s rodinou ve dvou letech. Herectví se věnuje už od svých 6 let a prvním rokem studuje hereckou konzervatoř. Na prknech divadla La Fabrika ji můžeme vidět v inscenaci PĚNA DNÍ. Na televizní obrazovce se poprvé objevila v seriálu GYMPL S (R)UČENÍM OMEZENÝM na TV Nova. Zde hraje Nikol Matulovou, dívku s ASP (aspergerovým syndromem).

Lukas "lucinkapes" Vesely

Herecká filmografie

2016 Strašidla
2015 Život je život
2013 Od utre nov list (studentský film)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Tvoje světy (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace