Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračování westernové komedie Karambol naši hrdinové Len a Coby prchají před zákonem a chtějí se usadit. Na chvíli se usadí v opuštěném městě, kde není ani živáčka. Brzy zjišťují, že město bylo vyklizeno kvůli zkoušce tajné vojenské zbraně. Len a Coby zbraň ukradnou, ale vzápětí o ni přicházejí. Musí ji proto dostat zpět. (kyLuke)

(více)

Recenze (13)

David_AJR odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je film, u kterého jsem si pomyslel, proč ho vůbec natočili?. Jednička byla koukatelná, a sem tam se i divák zasměje, ale dvojka? Absolutní absence děje, každá postava se chová jako bez inteligence, kamera je příšerná, hudba nenavazuje atd. Škoda herců, mohli svůj čas věnovat čemukoliv jinému a bylo by všem lépe. ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Westernová komedie s dvojníky Hilla a Spencera, něco na způsob Malý unavený Joe, jen méně zábavná, viděl jsem to ale s německým dabingem a ten tomu také nepřidá... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Za hudbu. Jinak je to neslepenina scén, ke kterým se nikdo neobtěžoval vymyslet koncept, chybí scénář a dialogy jsou opravdu zoufalé. Ztráta času, a to i přesto, že byste snad jedničku ohodnotili nadprůměrně. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Když se vysloví jména Paul L. Smith a Antonio Cantarora, okamžitě se u diváků vybaví ´Dva výtečníci´. Dva filmy s touto dvojicí, kteří vlastně napodobují slavné snímky ze současnosti Spencera a Hilla. A nutno uznat, že velmi dobře. Málokdo už ale ví, že oba natočili obdobnou, taktéž dvojici filmů rok před tím a to pod názvem ´Karambol´ dějově se odehrávající na divokém západě a opět po vzoru Spencera a Hilla. Vlastně charakterově a vtipem jakoby jim přímo z oka vypadli. Úspěch byl asi impulsem v tomto pokračovat právě těmi výtečníky. Popisovat film je tedy nošením dřeva do lesa. S porovnáním s duem S&H je to atmosférou, humorem, živostí a vůbec celou zábavností naprosto stejné. Ani toto volné pokračování předchozího snímku neurazí a pokud to někdo odsuzuje už jenom z důvodu vykrádání nebo hraní si na někoho jiného, jeho věc. Film svůj účel splňuje a to je hlavní. Jen tak pro zajímavost, Paul L. Smith je stejně jako Bud Spencer v současné době již po smrti a Antonio Cantafora stejně jako Terence Hill se těší plnému zdraví. Není to zvláštní? ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Zas takový rozdíl mezi tímto filmem a jedničkou nevidím.Možná že má tohle i lepší scénář,ale režie i herecké výkony jsou hrozné a často to klouzá k trapnosti. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skoro stejné jako první film. Méně rvaček, ale také žádný dějový guláš. Více legrace. Lepší hudba. V závěru zbytečně dlouhá honička místo očekávané pranice. ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Komediálny spaghetti-western s dvojníkmi Hilla a Spencera, je priemerný. Dej jednoduchý, takisto záplentka, bitky, fackovanie- klasika týchto filmov, občas vcelku zábavné, ale ináč miestami slabé. Hudba je ale dokonalá, vydarená od Franca Bixio, ktorý má skvelé soundtracky!! ()

Frank2 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší než jednička, která je sama dost průměrná. Děj tak nějak plyne bez hlubší zápletky a ta závěrečná honička byla, alespoň pro mě, zkouška nervů jestli posunout rychleji nebo vydržet...no nakonec jsem to vydržel už z úcty k ústřední dvojici, kteří jsou u mě nesmazatelně zapsáni coby Šimon a Matouš. ()

Krtek123 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu probíhala podobně jako v prvním filmu. Bylo to celkem zábavné, vtipné hlášky, scénky a bitky, to bylo celkem vtipné. Ve druhé polovině to začalo nabírat bláznivě ujeté obrátky, ta honička v závěru filmu to dovršila, - rvačka by byla asi lepší. Ale jinak jako oddechovka dobrý. ()

Reklama

Reklama