Reklama

Reklama

Hypnotic

  • Velká Británie Hypnotic
Trailer

VOD (1)

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že tenhle thriller je tak špatný, abych o něm řekl, že to je totální šrot. Spíš je tu kombinace různých bodů, které spějí k tomu, že z Hypnoticu udělali zbytečnou záležitost. Námět je jak z nějakého braku osmdesátých let, nicméně technicky na úrovni dnešního Netflix filmu. Kate Siegel je třeba dobrá volba, ale spolu s dalšími herci tu z toho dělají spíš telenovelu. Celkově jsou tak dvě hvězdy adekvátní, ale i tak se jedná o hodinu a půl zbytečně promarněného času. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hypnotic" je v podstate vysoko tuctový thriller, ktorý dokopy nemá nič, čím by dokázal prekvapiť alebo výraznejšie zaujať. Nemusíte dokopy o tom vedieť absolútne nič a budete schopní to predvídať úplne od A do Zet a budete mať pravdu. Je to v podstate nič nehovoriaci film, ktorý môže vstúpiť do klubu všetkých ostatných nič nehovoriach thrillerov, ktorých sa dočkávame každý rok. Je tu pár scénok, ktoré stáli za to vidieť a nemôžem povedať, že by som totálne zabil svoj čas. Nenudilo ma to, nebolo to otravné, postavy boli v rámci možností celkom okey, no film je dokopy len thriller. A nemá žiadny originálny zvrat alebo zaujímavý moment, ktorý by ho vytiahol z úrovne priemernosti. Ak vám to stačí, tak toto vás bude baviť. Ak chcete niečo viac, radšej sa pozrite inde. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller se sympatickou Kate Siegelovou (Jenn) má pomalejší (ale ne nudný) rozjezd. Jakmile se příběh zlomí a Jenn jde o život, napětí se stupňuje až k finále. Ohrožení v autě, zabiják s nožem v bytě a plnící se sen maniaka. Hodnocení odpovídá to na IMDb, ne zdejší mizerné, protože tak špatný tenhle psychothriller rozhodně není. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Tenhle hororový film byl na to že má 49% sem si docela dost užil. Příběh je dobrej, postavy jsou docela sympatické, hudba je dobrá, atmosféra tu je docela povedená, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi povedená. Pro mě obrovské překvapení a za mě si zaslouží 6/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som si prečítal obsah, trocha som tušil, že o žiadny horor sa jednať nebude. A tak to aj bolo. Bol to len celkom slušne sa rozvíjajúci thriller, ktorý ma v sebe veľa klišé, ale aspoň rýchlo odsypal.  Je tu niekoľko zvratov, ale ktoré za veľa nestoja, keďže sa jedna o veľmi predvídateľne zvraty. Ale aspoň sa dobre pozerá na Kate Siegel a tak v jej prítomnosti som aj zabúdal, že je je to celková nuda. Podobných filmov som videl niekoľko a tento naozaj nemá čo nove ponúknuť, ale nie je to ani strata času. Len naozaj škoda, že tu nebola ani jedna vypätejšia scéna. Slabé 3*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama