Bojíte se tmy? (TV seriál)
Are You Afraid of the Dark?
Drama / Rodinný / Fantasy / Horor
Kanada, 1999, 26x30 min
Ron Oliver, Iain Paterson, D.J. MacHale, Adam Weissman, Sean DwyerHrají:
Daniel DeSanto, Vanessa Lengies, Elisha Cuthbert, David Deveau, Jay Baruchel, Jane Gilchrist, Jennifer Finnigan, Brooke Nevin, Barbara Eve Harris, Aaron Ashmore, Charlotte Sullivan, Kim Schraner, Maggie Castle, Mandy Schaffer, Ross Hull, Tod Fennell, Tyler Hynes, Sarah Gadon, Michelle Duncan, Emma Taylor-IsherwoodObsah
Pokračování populární stejnojmenné série z let 1991-1996 s novým obsazením. (oficiální text distributora) -
Kanadský rodinný seriál, v němž si skupina dětí s názvem Půlnoční společnost (The Midnight Society) vypráví strašidelné příběhy. Každý týden předloží jeden člen skupiny v noci v lese u ohně strašidelný příběh, který je divákovi zprostředkován vizuálně. Základními tématy příběhů jsou různé paranormální jevy. (simmiem)
Djkoma
Pro Elishu i dětské srdce dokázalo zajímavě vzplanout, ovšem některé příběhy měly rozhodně své kouzlo a atmosféru. možná škoda, že vysílací čas byl někdy v 6 hodin odpoledne a nebyla ještě tma... :((11.7.2010)
Dever
Súhlasím so spinosaurusom, tiež som mal nočné mory, keď som bol ešte malý štupel. Ale seriál som si vždy rád pozrel aj keď mi z neho harašilo v hlave, vždy som sa tešil na pestrosť samotných príbehov.(6.1.2011)
Pedestrian
The Tale of the... Zombie Dice - 2/5, Forever Game 3/5, Jake the Snake 3/5 __ Sleduju výhradně kvůli Elishe (17), která se objeví v celkem 26 epizodách. A to vždy na začátku a na konci každé povídky. Jako dítě bych ten seriál miloval, dnes (už jako větší dítě) miluju jen Elishu. Pro děcka ale poctivá bubákovina, která jim dodá odvahu a ukáže vážit si přátelství.(16.3.2010)
Spinosaurus
V dětství jsem měl z tohoto seriálu noční můry.(11.4.2010)
phoebus
[40%] ... V dětství jsem tento seriál sledoval, ale ani tehdy mi nepřišel strašidelný, tak nevím...(27.8.2008)
Davies182
Někdy to bylo vážně psycho, a co teprve pro děti!(12.6.2009)
Kryton
Docela povedej seriál o stršidelných příbězích. Jako okrasa Elisha :-)(17.6.2004)
Folpa
Dobrý seriál, ještě si ho pamatuji jak ho dávali ráno na supermaxu, když jsem chodil na základku :-D(18.8.2008)
DaliX
Ale hej, mne sa to páčilo. Bolo to trošku tajomné, sem tam aj keď trošku málo desivé, a zábavné. Na Supermaxe to bolo skvelé a keby to znovu začali vysielať, rozhodne by som si to znova pozrel:)(19.3.2010)
SonG
Na supermaxu jsem to hltal, jako by to mělo být to poslední co kdy uvidím....časem sem se uklidnil a dávám mu střízlivých 3*(18.7.2008)
Raketka29
Tak tento seriál jsem milovala a ráda bych ho viděla znova. Nikdy ale nezapomenu an díl "je mi zima!" :D(4.10.2010)
Red Meat
Alespoň že tam je ta Elisha...(6.9.2004)
BMAJTZ
Paradni klasika na kterou vzpominam rad a nektere pribehy byly opravdu vychytane 55%(23.7.2008)
okkac
Dneska je to už k smíchu, ale když jsem se na to díval kdysi na Supermaxu, tak jsem se u něčeho i bál.(22.6.2008)
Katuššš
Rozhodně nikdy nezapomenu na příběh o té holčičce, jak se, už si přesně nepamatuji jak, dostala dovnitř toho domku pro panenky a pak se jí začla ruka měnit v porcelán.(12.10.2009)
Elbarto08
Ano bojím se tmy(24.12.2011)
Patrik200s
Pamätám si tento seriál len letmo ako parta deciek sedela pri ohni a hádzali akýsi prášok do ohňa pred tým ako sa rozprával ,,desivý príbeh,, no asi len taká imageovina vtedajšieho supermaxu pre neposlušne deti.(23.1.2009)
igirazor
Keď som to pozerával bol som ešte malý chlapec, a verte že som savďaka tomu naučil neísť dlho dlho na wc až dokial nebolo svetlo:)(6.4.2008)
bakeero
Nostalgie je sviňa. Ale radši se v tom nebudu vrtat... :-)(26.2.2010)
Akitenshi
Vážně se omlouvám, ale nejsem si jistý, jestli jsem viděl to první nebo tohle, tak pro jistotu dávám hodnocení oběma... je vlastně možné, že jsem viděl to i to...(19.9.2010)