Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (69)

UhLee 

všechny recenze uživatele

První série - (10/10). Arcane je pro mě naprostým zjevením, které mě totálně dostalo. Disponuje podmanivou animací, která se nedá okoukat. Postavy jednají racionálně jako dospělí lidé a dle svého největšího přesvědčení. Každý tady hraje část svojí role a divák si k nim vybuduje určitý druh vztahu. Každá z nich má jinak prokreslenou osobnost, takže větvení dějových linek nikdy nenudí a všechny jsou zábavné. Po Arcane už nikdy neřeknu, že animované filmy jsou nějak podřadné, protože jsem u tohohle cítil hromadu emocí a nemohl jsem se na to vynadívat. Emocionální vrcholy skoro u každé epizody? O tomhle se mi ani nesnilo. Jde vidět jak obrovskou péči tomu Riot Games dali. Netflix to pak jenom zviditelnil. Šest let je ranec času, ale výsledek stojí za to. Práce s hudbou a celkovou audiovizuální stránkou je čisté porno pro oči, které nepolevuje. Líbilo se mi rychlé tempo, které zajistilo maximální poutavost děje. Já osobně jsem League of Legends nikdy nehrál, ale užil jsem si to neskutečně. Věřím, že si to užijí hráči ještě více a pro mě je Arcane od této chvíle jedním z největších seriálových zážitků vůbec.  Nejlepší epizoda: Když se tyhle stěny zřítí (S01E06) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem uchvácen. Do světa Arcane bych se rozhodně chtěl vydat každý den. Mimochodem, když se každý rozplýval nad úžasnou animací u Spiderman: Into the Spider-verse, tak sem si klepal na čelo, protože jsem nic výjimečného neviděl. Zato propracovanost Arcane je dechberoucí. Každý druhý záběr by se dal okamžitě zarámovat a pověsit nad postel. Teď to úmorné čekání na druhou sérii! ()

Reklama

Ronan 

všechny recenze uživatele

Takto sa majú točiť seriály. Animácia je veľmi kvalitná, zaujímavá steampunková hudba. Akčné scény boli precízne. postavy boli ukážkovo rozpísané. Myslím ,že bolo veľmi zaujímavé rozdeliť seriál na tri časti, prvý Act bol zoznámenie s postavami a ich motiváciami to znamená, že aj toho najväčšieho chrapúňa dokážeme pochopiť. A tie emócie, ako mňa koniec 1. Actu zložil na  kolená, len čo je také horšie, 2. a 3. Act sa spolieha na akciu než na chémiu postáv. V druhom Actu sú už naplno využité scifi a fantasy prvky. Málokedy sa podarí tak efektívne zamiešať scifi a fantasy prvky aby to fungovalo. 1. Act bol zaujímavý úvod, 2. Act akčné jadro a 3. Act epický záver. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by konečně Riot chtěl nějak kompenzovat ty ztracené hodiny u té jejich rakoviny? Asi ano. Práce na tomto se rozproudili dobře a je jasné, že v tomto je jasný background. Já mnohdy nemohu asi objektivně něco vyčíst až třeba na poslední epizodu, která působí dobře a epicky až  tedy na divné přechody scén,  které až nedávají smysl a  jsou trochu vágní, ale to je tak všechno. Plus se nečekaně chabým a divným hudebním doprovodem napříč seriálem Mimochodem... vážně se otevřelo tak moc téma toho, že Vi a Cait jsou vlastně nožnice? V každém případě největší slabina seriálu je to, že otevírá neuvěřitelně barvitý a plný svět, ve kterém se zasvěcuje jenom na konflikt dvou světů z mnoha, kde růžky vystrkuje další. K tomu  tuna postav, která každá má neuvěřitelný příběh a my se k němu nedostáváme a další série jasně láká na pokračování tohoto konfliktu. Obecně vzato jde o pecku letoška, která mě stále nedokáže nijak sundat, abych byl na větvi, ale minimálně se dokážu těšit na další kontent. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LoLko nehraju, steampunková stylizace a sofistikovaná animace je bezpochyby uměleckej unikát, motiv třídního boje je víc než zajímavej, ale příběh je relativně monotónní až primitivní, a ten toxickej hype mi k 'Arcane' vybudoval jistou averzi, ač videoherní předloha nemá k seriálový adaptaci prakticky žádný předpoklady a predispozice, takže je nutno studio Riot pochválit za tu tvůrčí snahu...... Příště s tématikou WoWka, prosím - už jen z toho důvodu, že MOBA hry doslova žánrově vykradly Warcraft. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Na konci čtvrté epizody poslouchá Jinx písničku s názvem „Get Jinxed“, která vyšla v roce 2013 před uvedením šampiona do hry. (Luicy)
  • Raketa vystřelená na závěr epizody je obdobou Jinxiny ultimátky (tj. nejsilnější schopnost šampiona) ve hře – Super Mega Death Rocket! (Luicy)
  • Uvnitř vzducholodě, jež přiletěla do Piltoveru během Dnu pokroku, se nachází barely, na kterých je nakreslen potulný sládek Gragas, vznětlivý rváč známý pro svou snahu o vytvoření nejdokonalejšího piva na světě. Barely se tak staly výborným prostředkem pro vpašování třpytu. (Luicy)

Reklama

Reklama