Reklama

Reklama

Britney vs. Spears

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka Jenny Eliscu a dokumentaristka Erin Lee Carr díky exkluzivním rozhovorům a odkrývaným důkazům otevírají nový pohled na zápas Britney Spears o vlastní svobodu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Shimargh 

všechny recenze uživatele

Celkem o ničem, nedozvíte se extra nic, je to jen pár faktů natažených do zbytečně dlouhé stopáže. Mohlo to mít slabou půlhodinku, ale na druhou stranu je krásně vidět co za hyeny jsou novináři a firmy co vlastní práva na hvězdy showbusinessu. Jak je ždímají až na dřeň a jako zničené trosky vyplivnou a zahodí. Tatík bude dobrá svině. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia jednotvárna obhajoba Britney. Súdy ale už nejako rozhodli a myslím, že vo veci sa koná ďalej, nevidím dôvod ešte takto agitovať bez uvedenia názoru druhej strany (vraj nechceli hovoriť). Všetci v jej okolí boli zlí, len ona bola normálna a využívaná. Verím tomu, že samozrejme sa hyeny nájdu, ale že by to bolo takto čiernobiele? Nie som si istý. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Meh. Trochu slabší forma a dost černobílá výpověď, protože několik lidí přímo před kamerou i odmítlo o nějakém určitém tématu mluvit, tak proč si je tam zvou, když se nic nedozvíme. Sice jsem zase nastřádala nějaké nové info nebo si trochu ujasnila vztahy, ale kulervoucím dokumentem bych to nenazvala. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jelikož je pro mě společnost informacemi o BP už přehlcena, koukla jsem se na tohle, kde jsem se dozvěděla pár nových informacích, nezávidím život tak známé osobnosti, držím palce, aby aktuálně ve svých 40letech už konečně zase mohla rozhodovat o svém životě sama, ale jinak už dost takových dokumentů... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Další kousek ze zdegenerované země, kde dostávají dědictví i psi. Tentokrát o opatrovnictví. Když Britney skončila na psychiatrii, to ze t otroctví zbláznila, nebo opravdu potřebuje opatrovníka. "V roce 2018 vydělala 34 milionů dolarů, ale dostála kapesné "jen" 8 tisíc dolarů měsíčně, a umožnila si vydělat spoustě lidem, dozvíme se.  Taková Madonna je ještě bohatší, takže dokument o jejím opatrovníkovi by byl ještě vtipnější. je fakt, že vidět Britney trpět je srdcervoucí. Největší poučení z dokumentu je to, jak může být role opatrovníka vykořisťující. Hrome zbavte Britney okovů! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama