Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thulinovou s Hessem pořád trápí otázky související s případem, na které neznají odpověď. Rose se rozpadne kariéra pod rukama a vybaví se jí vzpomínka z dětství. (Netflix)

Recenze (13)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro šéfa oddělení je případ uzavřený, stačí se jen pochlubit před novináři, nicméně Naia i Mark nezávazně jeden na druhém najdou stopy, které naznačují něco jiného. Rosa si „vzpomene“ na svou osudovou lež z dětství. A divák už ví, od koho tvůrci odváděli pozornost a ukazují na tu snad nejméně podezřelou postavu. S momentem překvapení přesto mohli v tomto případě pracovat o krapet lépe. Na finále se ale těším. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v piatej epizóde sa všetko začína rozplietať a začne zapadať do seba (história vs. súčasnosť), hrá sa o čas a divákovi je predstavený ústredný páchateľ. Ide o veľké prekvapenie, určite vás tento človek nenapadne a dúfam, že vo finále sa ukáže, prečo pracuje tam, kde pracuje. Finále asi kvalít a napínavosti päťky nedosiahne a pôjde len o dobehnutie na miesto a snahu oslobodiť držaného (držaných?), ale možno nás ešte nejaké to prekvapenie čaká. No a motivácia páchateľa je celkom pochopiteľná, po takomto detstve by asi nikto nezostal normálny. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Trvalo to sice 5 dílů, ale máme na světě první opravdu kule rvoucí epizodu, u které jsem měl nefalšovanou erekci. Taktéž jsem rád, že jsem měl zcela výjimečně jen částečnou pravdu ve své teorii o vrahovi. Správně jsem odhadl, že za vším stojí trýzněný bratříček z úvodní pasáže seriálu, jen jsem odhadoval, že nyní z chlapce vyrostl ten slizounek, co se točí kolem Hartungové. Sympatického patologa jsem věru mezi své primární podezřelé neřadil. Přesto mě toto vyústění velmi potěšilo a moc se těším na zakončení. [87 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banda dánská, nezvedená! Nejdříve klamou tělem, předstírají částečnou neschopnost, po čtyři díly podávají nevýrazný výkon (řeč je samozřejmě o scénáristech), a pak takhle vyšvihnou pátou epizodu. Děj byl skvělý, atmosféra byla ještě temnější, než jsem byl zvyklý a i napětí pěkně gradovalo. Jako úhlavní podezřelý byl navíc vygenerován přesně ten člověk, kterého jsem si pro jeho podivné chování vytipoval už po druhém dílu, což bylo už jen bonusem k mé celkové spokojenosti. Obávám se, že závěr už tohle nepřekoná, ale pokud se mýlím, budu jedině rád. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát bolo to zneužívanie zapracované citlivo a ostalo iba v rámci rozhovorov medzi jednotlivými postavami čo treba oceniť. Rovnako tak návrat k starému prípadu a dejovú líniu rozvili tvorcovia ešte lepšie ako som očakával, aj keď možno by ani linka s tým že Rosa nechala svoju dcéru zmiznúť kvôli kariére nemusela byť zlá. V každom prípade veľmi príjemné prekvapenie. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama