Reklama

Reklama

A Chinese Ghost Story II

  • Hongkong Qian ny you hun II ren jian dao (více)

Recenze (14)

Shit 

všechny recenze uživatele

Akčnější, drsnější, hororovější a podle mě i zábavnější než první díl, na kterej dvojka mimochodem navazuje úplně přesně a pokračuje dál v příběhu, i když asi trošku jinak, než si každej po prvním díle představuje. Nicméně zůstala výtečná temná atmosféra, i herci a přibyly skvělý souboje a akční scény a podle mě se vylepšil i hudební doprovod. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl jsem viděl dříve než jedničku, a i když jsem se tak úplně neorientoval v tom kdo je kdo, prakticky vůbec mi to nevadilo. I při zpětném pohledu, po zhlédnutí jedničky, mi tenhle díl přijde o něco urovnanější, trikově lepší, humornější a hlavně povedenější po hudební stránce. Příběhu má sice o něco méně a znovu se motá na jednom místě, ale proč by se ve fantasy muselo pořád někam putovat, že. V téhle ztřeštěné čínské duchařině to určitě není na škodu. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie výbornej jedničky sa odohráva PRESNE tam, kde tá skončila. Dokonca sa dočkáme i krátkeho zrekapitulovania deja - a následným titulkom: And the story continues... Inak sa film nesie v tom istom duchu, čiže kopa nadľudského wire-fu, lietania, kung-fu, kúziel, šermovaia, nejakých tých démonov a krvi, s absurdnými dávkami čierneho humoru, no a samozrejme nenápadným príbehom lásky. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale po jedničce jsem na tohle byl hodně natěšený a eee... Je to tak trochu zklamání. Už mi to ani nepřišlo tak akční. V jedničce se pořád šlo na něco dívat a čekali jste jak celý děj dopadne. Tady je tempo o něco pomalejší a děj se odehrává tak trochu jinak než jsem čekal, ale ve výsledku proč ne. Každopádně mě to i tak dokázalo navnadit na to, abych viděl více filmů z asie. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Více humoru, který je někdy značně trhlý, působí to pořád skvěle old schoolově, prostě takové věci se dnes už v HK v takové kvalitě netočí. Jacky Cheung v roli supr klerika, uvidíte samozřejmě staré známé, film po většinu doby je lehkou komedií, ale ke konci se zvážní a přitvrdí. Ano přibylo soubojů, efektů a ze strany záporáků šel fakt strach, ale to kouzlo a atmosféru romantického příběhu jako v jedničce, zde tolik nezažijete, mírný ústup ze slávy, uvidíme co přinese třetí díl. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno