Reklama

Reklama

Strach v přímém přenosu

  • Velká Británie My Little Eye (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět mladých nadějných lidí má šanci stát se součástí soutěže, kterou sledují miliony diváků. ODMĚNA: 1 milion dolarů pro každého. MOTIVACE: Peníze, sláva, noví přátelé. ÚKOL: Všechno, co musí udělat, je zůstat v jednom domě. Uprostřed ničeho. Šest měsíců. Ať se děje, co se děje. Nebo všichni prohrají. VÝSLEDEK: Něco se začíná dít... Pohledy z více úhlů kamery, záběry děsivých noční vizí a mrazivá přesvědčivost dělá z filmu STRACH V PŘÍMÉM PŘENOSU skutečnou noční můru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který prvních 40.minut vypadá jako odvárek Vyvolených, nebo Velkého bratra. Nic zajímavého se tam neděje, jen musíme poslouchat nesmyslné kecy pětice ziskuchtivých dobrovolníků, kteří sice moc inteligence nepobrali, ale za to mají plnou hubu blbostí. Teprve potom se začne atmosféra trošku podobat té hororové a na scénu příjde i slabounká psychojízda. Jenže u mě to moc nezabíralo, protože jsem u toho několikrát málem usnul. Až úplný závěr mi konečně nabídl to, na co jsem celou dobu marně čekal a tím si u mě tenhle kousek vysloužil průměrné hodnocení. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Filmaři chtěli natočit děsivý thriller ve stylu reality show, ale kapičku se jim to nepovedlo. Už ty dva slogany („Děsivé. Velmi děsivé“ a „Nejděsivější film od Vymítače ďábla“) na obalu k filmu mě měli varovat. Režisér se snažil lehce vybarvit komorní atmosféru, ale to se mu také nepovedlo. Přišlo mě to celé takové laciné a odfláknuté. Jedinou snad věcí se tento thriller může pyšnit a to nápad s natáčení přes noční vidění. Ale inu už to také nebylo tak originální, protože natáčení přes noční vidění už použil John Mcteirnan ve svém propadáku Rollerball. A pointa?. Je pravda, že asi filmaři hodně sázely na závěrečnou a šokující pointu, ale ta se jim tak moc nepovedla. Tedy aspoň já jsem moc nebyl šokován. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Horor, jenž je kombinací Záhady Blair Witch a populárního voyaerského real seriálu Big Brother. Pětice mladých má vydržet ve vile půlrok za neustálého dohledu kamer a vyhrají milion dolarů. Brzy se však začnou objevovat různé nesrovnalosti a dojde k prvnímu úmrtí. DVD: Komentář režiséra a producenta, komentář herců (stylem rozhovoru), půlhodinové Making Of (rozhovory s herci a tvůrci), 4 vystřižené scény, erotická scéna ze 4 úhlů kamery (!), kompletní webcastové monology z úvodu filmu – a jen GB titulky. ()

Cheyenne17 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka byla celkem jasná. Na castingu se taky nepřekonali, tomu blonďačkovi v roli hlavního psychopata to vůbec nesedlo. PS. píši hlavní ono jejich tam trochu víc. Dávám dvě hvězdy s odřenýma ušima. První za docela originální kameru. Druhou tu odřenou že jsem viděl Coopera v začátcích filmové kariéry i když by tu roli zvládl kde jaký herec z Německého filmu pro dospělé. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Poté co mi kámoš Kerion pověděl o tomhle snímku, nevěděl jsem co z toho mám vyvodit. Nic jsem o tom nevěděl, tak mi nedalo abych se nepodíval. Už od začátku byl film takový neslaný a nemastný, nic člověka nepřekvapilo, děj byl snadno předvídatelný, prostřihy z kamer, to mi akorát připomnělo Blair Witch. Film je napůl thriller a napůl horor. Atmosféra zde prakticky neexistuje, herci jsou nějaký začátečníci, neboť je to hrůza. Film má hodinu třicet, z toho hodinu deset se zde kromě jednoho nevinného oběšení nic neděje. Je to prostě taková reality show ,,Vyvolení v trochu drsnějším kabátě. Budu se snažit na tenhle snímek celkem s radostí zapomenout. Dávám 35%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Marc Evans se obával propadnutí filmu, protože stejně tak dopadly jeho dva předchozí projekty. Znamenalo by to konec jeho režisérské kariéry. Naštěstí pro něj se tak nestalo. Po počátečním chladném přijetí se překvapivě z filmu stal hit. (NinadeL)
  • Film byl málem uveden jen na videu. Po zkušební projekci 4 hodinového materiálu, která nebyla přijata dobře, distributor ztratil zájem. Po sestříhání na polovinu bylo možné film uvést v kinech. (NinadeL)

Reklama

Reklama