foto

Marc Evans

  • nar. 1963
    Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Doors Open (TV film)
2011 Prostě skvělá
2010 Patagonie
2006 Sněhový dort
2004 Trauma
2002 Strach v přímém přenosu
1998 Vzkříšení
1997 Vysněná Amerika
1995 Bliss (TV film)
1994 Master of the Moor (TV film)
Ymadawiad Arthur
1993 Vrahem byla nenávist (TV film)

TV seriály

2021 The Pembrokeshire Murders (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Manhunt (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2019 Manhunt (TV seriál)
The Suspect (S01E03)
The Van (S01E02)
The First Day (S01E01)
2018 Trauma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Safe House (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Safe House (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Ďáblův most (S01E01)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Zvláštní dar (S02E09)
2009 Kolize (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1992 Friday on My Mind (TV seriál)
1990 The Gift (TV seriál)
1988 East of the Moon (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Prince and the Bomber (TV film)
2016 The Aberfan Young Wives' Club (TV film)
2014 Jack to a King - The Swansea Story
2007 In Prison My Whole Life
2004 Dal: Yma/Nawr
2000 Beautiful Mistake
Un sogno fatto in Sicilia (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Patagonie

Dokumentární

2007 In Prison My Whole Life
2000 Beautiful Mistake
Un sogno fatto in Sicilia (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky