Reklama

Reklama

Malá noční povídka: Tři muži ve člunu

(TV film)
Poetický / Krátkometrážní
Československo, 1962, 21 min

Obsahy(1)

Jeden z nejslavnějších humoristických románů byl poprvé vydán v roce 1889. Jeho autor Jerome Klapka Jerome v něm vypráví o prázdninové plavbě tří přátel a jednoho psa po řece Temži. Původně zamýšlený cestopis se nakonec stal příběhem plným vtipných situací inspirovaných skutečnými zážitky autora a jeho společníků, podnikajících podobné výpravy. Dva úryvky z románu, které se zamýšlejí nad chorobami a hypochondrií a vyzdvihují požitky táboření za krásných nocí, s humorem svým vlastním převyprávěl herec Miloš Kopecký. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Neodolatelný Kopecký. Co je na Hamletovi k smíchu? – Nic. – Tak proč se smějete? – No to je tak. Jak bych vám to řekl... Podívejte se, já vždycky když jsem smutný, nebo mi není tak nějak zvlášť veselo, tak si vezmu knížku Tři muži ve člunu od Jeroma Klapky Jeroma. Já se vždycky tak strašně směju! Já řvu smíchy, že si potom nakonec musím vzít něco uklidňujícího, něco pro utišení... třeba zrovna Hamleta. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Kopecký (nebo autor?) si rád vymýšlí, napřed četl ve studiu, pak byl vyhnán domů, tam četl a posilňoval se vínem, poslechl telefonát nespokojeného diváka a nakonec byl odvlečen zase do studia...Pobavil Klapkou i jinak. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama