Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (9)

Season 1 (2023) (S01) 

Absolutně super akční jízda, kde jde především o postavy a každý ví, že má dost důvodů, aby mu na nich záleželo. No, a taky to pirátství  :D  ne, chtěla bych tenhle komentář brát vážně...ale mě se nechce. U všeho to není třeba a u něčeho je to vyloženě zakázáno. Třeba tady :) už jenom proto, že já vždycky umím ocenit, když jde někdo za svým snem  :) ()

Romance Dawn (2023) (S01E01) 

Extrémně zábavný úvod a zformování nové posádky. Teda pardon, "My nejsme posádka", všem se za ten hloupý výrok omlouvám  :D  jak ráda píšu: "První díl měl všechno, abych si chtěla pustit druhý" a to je u prvního dílu vždycky nejdůležitější  :) ()

Muž se slamákem (2023) (S01E02) 

Věc se má tak, že mě cirkus nikdy moc bral, ale tahle verze...to bylo mnohem přijatelnější  :) ()

Mrtví nemluví (2023) (S01E03) 

Tak tomu se říká opravdu divoká narozeninová oslava. Nebo se snad na konci každého správného večírku neprovalí něco, co nemělo? ;) ()

Piráti se blíží (2023) (S01E04) 

Opravdu moc fajnové zakončení oslav, ale dárek nakonec dostal někdo jiný. Proč ne?  :) ()

Přijďte se najíst do Baratie! (2023) (S01E05) 

Někdo se dobře nají, někoho dobře naporcují...nikdy nejde udělat radost úplně každému... ()

Kuchař a poskok (2023) (S01E06) 

Po stránce zábavy, asi nejlepší díl. Já vím, zní to truchu blbě vzhledem k tomu, co se dělo ve flashbacku (Sanji) a tomu, že si někdo trochu déle chrupnul (Zoro), ale výsledek všeho ostatního moc fajn. Tak fajn, ne trochu blbě, ale hodně blbě :D ;) ()

Holka s tetováním (2023) (S01E07) 

Občas si stačí s druhými jenom popovídat, protože vykrádání hrobů je náročné, a kdo se rád dobrovolně zpotí, že... :/ ()

Nejhorší v celém východním moři (2023) (S01E08) 

Dovolím si u posledního dílu stejnou upřímnost jako u komentáře prvního dílu: "Finále mělo přesně to, abych se těšila na pokračování, a o to mi jde v posledním dílu především." Takže spokojenost  :) ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama