Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (134)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, pár postav v baráku uprostřed sněhový bouře, čekal jsem že to bude klasicky paranoidní thriller kde se bude pátrat po kom kdo z party je zmrd. No a asi 5 minut to tak je, jenže pak přijde odhalení a do konce filmu zbejvá celá hodina skládající se z brutálně nudnýho přetahování se s dvojící naprosto neschopnejch idiotů. Hvězdu dávám za to že jsem se nahlas zasmál na konci kde jedna z postav dostane hřebíkem do hlavy ale žije načež uklouzne a dorazí se. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád takovéhle filmy, v jádru sou sice jednoduché, ale umí překvapit a byť tenhle má jednoduchou zápletku, tak co se děje ve filmu, je ve výsledku originální. Máme tady hned několik verzí, co film nabízí, odhal únosce, pak nějaké to nahánění, následuje zabarikádování a pak klasická vybíjená. Herci hrají velice dobře, film má pár solidních zvratů a vyndavání hřebíků......to bylo tedy něco. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Feťačce co se léčí ze závislosti někdo zavolá, že její matka umírá tak se feťačka sebere a jde ji navštívit. Po cestě je, ale vánice tak zůstane v odpočívadle s dalšíma 4 lidmi (3 chlápci a jedna ženská) kde později narazí na unesenou holku a snaží se jí z tama dostat. Je velká škoda, že se od začátku proflákne kdo to dělá na druhou stranu se to dalo čekat jelikož ten dotyčný byl divný od začátku další škoda je, že zde nefunguje psychologie postav  jelikož žádná není. Spoiler plusové body za to, že první postava co umře je černoch to se v dnešní době už vidí málokdy snad ten film nebude mít problémy s teroristickým hnutím Blm. 60 procent ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

ŠÍLENÝ! Vrátil jsem se z táboru a musím (i chci samozřejmě) dopisovat 14 komentů! Tak tohle bylo velice milé překvapení! Tolik akce, napětí a vzrušení jsem skutečně neočekával. Postavy byly parádně propletené a vykreslené. Zvratů, které vás zaskočily, bylo habaděj a o krev nouze taky nebylo. Miloval jsem tempo a krátká stopáž tomu jen napomáhala. Opravdu doporučuju! Vyhodnocení: Zkouknuto s mámou, tak teď to beru i babičce. Obě zbožňují thrillery. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takové menší překvápko večera. Jelikož jsem si nejdřív všiml, že v tom hraje každý za jinou rasu, tak jsem očekával strašnou blbost. Ve skutečnosti je to moc pěkná podívaná. Koukat na to někde v zasněžených horách musí být atmosférické vzrůšo. Na hudbě si také dali filmaři záležet. Musím říct, že to mohlo být i delší, protože začátek je docela urychlený. Čekal jsem, že my jako diváci budeme víc hledat právě toho záporáka. 70/100 ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama