Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Evander 

všechny recenze uživatele

Vyvolené jsou neskutečnou slátaninou všeho možného, takže je těžké tento film i hodnotit. Nicméně přitažené za vlasy je to neskutečně, příběh to v podstatě nemá a pokud, tak je velmi nekonzistentní. Na druhou stranu dívat se na to celkem dá, některé scény i pobaví, byť jich není mnoho. Těch vyloženě debilních je o poznání více. Na straně pozitiv filmu jsou krásné ženy a místy slušná hudba, na straně negativ rozhodně otřesná režie, bídná práce s kamerou, absence konzistentního a smysluplného příběhu a nakonec vlastně i akční scény. 45% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Totéž co SMRTÍCÍ ANDÍLCI, jen to tolik nenudí mezi akčními scénami, i když o zajímavém nebo logickém scénáři nemůže být řeč. Tedy ne, že by na něm tenhle typ filmů stál - GWG filmy to jsou holky a akce a na oboje se ve VYVOLENÝCH velmi příjemně kouká, takže spokojenost. Obzvlášť s úvodem s holčičkami a s výcvikem zakončeným znásilněním, i když na erotiku se s ohledem na modus operandi hrdinek mohlo ještě víc přitlačit. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý HK akčňák plný soubojů, přestřelek a mrtvých těl. V hlavní roli překrásné vražednice, což znamená, že je také snímek až neskutečně sexy. Jak už to u takovýchto akčních počinů bývá, spousta věcí jsou hodně nadnesené a jisté pohyby a výskoky během soubojů mimo realitu a chápání. Na vině je především moderní používání lan, bez kterých se filmaři už prostě neobejdou. Stará dobrá akční práce je zkrátka nenávratně pryč. Jednoduchý děj je předností a na takový film i dostačující. Jedna akce střídá druhou, takže si fanoušek akčních HK filmů přijde na své. Akce má švih (občas až manga komiksově vyjádřené), k tomu zpomalené záběry, klipový střih, občas nějaký ten doják, zkrátka vše, na co jsme od Asiatů již po léta zvyklý. Nic víc, nic míň. Tady stačí se jen vypnout a užít si dámskou akční jízdu. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Strávam hviezdičku za úmmyslné poškodzovania filmu zo strany tvorcov. Do riti však toto mala byť ultra-akčná a ultra-sexi jazda. ONo to má svoje momenty, ale ako celok to nedáva zmysel. Asi milion chýb. Baby sú raz naj assasinky na svete a chvíľu vyzerajú ako naivné ovce, ktoré by nezabili ani mŕtvolu. Hlavný problém začína hneď po bitke Daniela Wu s jednou vrahyňou (mimochodom jeho jediná bitka!!!). Potom už sú súboje len trápne maškarády. Nemusím laná a neznášam tie fantasy prehnané kung fu bitky. Proste naivná zlátanina. Dal by som tri * ale za to ako dobrý potenciál tvorcovia posrali strhávam jednu na dve!!!! Vôbec nemusím šikmookú mentalitu a pojatie akcie. Budem rád keď ma nejaký film presvedčí o opaku. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si vybral kvůli estrogennímu akčnímu přislibu a především kvůli Maggie Q, která se mi líbila v nějakém dřívějším filmu. Jenže po ne moc dlouhé době jsem zjistil, že jsem si vybral nehoráznou hovadinu. Kterou jsem ale dojel a to jen proto, že jsem věřil, že se to přece jen obrátí k lepšímu. A vlastně si myslím, že jsem to ani nedojel. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama