Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle se často nevidí!! Nohatá modelka si během sexu vyšlápne nejen na jistého padoucha, ale efektně zlikviduje i jeho soukromé komando; při jejím pronásledování je ale následně použita bazuka a ta do vzduchu vyhodí auto, ve kterém uniká. Celé to sleduje i agent Jack a tajemná Madam M. Přesuneme se na utajený ostrov, kam jsou uneseny desítky nevinných dívek a kde mají být vycvičeny v nekompromisní vražedkyně. V tu chvíli je zřejmé, kolik toho scenárista vykouřil a v příběhu se začínají objevovat první díry. Po šestiletém tréninku, který zpovzdálí pozoruje i Madam M se mají (makáme na vás šest let, je třeba snížit stavy) navzájem pozabíjet, z čehož nakonec zůstanou tři nejlepší, včetně sličné Charlene Ching. Vzápětí jsou z nich degustátorky špičkových vín (asi si sommelierský kurz udělaly někde v džungli) na oslavě Madam M (oslavě čeho?), jenže ouha, víno je jen zástěrka, objeví se tři muži a dívky opakovaně znásilní (aby, jak praví Madam M, byly ochotny udělat cokoliv, co muž žádá, protože právě ten je nejzranitelnější tehdy, když je nejšťastnější). Letitý výcvik je tím pádem u konce. Ouha. Vraždící mašiny tak mohou být vypuštěny do světa. Dokonalá vražedkyně Charlene se při jedné z akcí setká s vlastní matkou, přičemž na místě je kupodivu i agent Jack, který to po celých šesti letech nehodlá vzdát (a ano, s DNA to umí). Když jde matce o život, Jack ji na zádech nese pěšky do nemocnice a s Charlene si stačí vyříkat to, jak velká jiskra přeskočila během jejich cestování v dodávce na zmrzlinu, když jde naopak o život kamarádce, mají už sex na pláži. A to zřejmě proto, že fešná Charlene má v sobě afrodiziakum, které do ní jistý bídák dostal střelenou jehlou (Proč? – Kdo ví!). Zřejmě aby si na své přišly i romantické duše, Charlene Jackovi napíše (i když se zrovna válela ve vodě; papír v Hongkongu zřejmě schne rychleji) srdceryvný vzkaz atd. atd. Leccos ale lze odpustit, protože onu Charlene hraje absolutně okouzlující Maggie Q, z které udělal Naked Weapon v asijském světě hvězdu. Zatímco první polovina zavání příjemnou kaskadérskou akcí, v té druhé, bohužel za uši přitažené, si tvůrci až příliš vypomáhají počítačově a nohy jim podráží i viditelně nenavazující střih. Sečteno, podtrženo: Naked Weapon nulovým obsahem několikrát nechtěně vykouzlí úsměv na tváři, potěší pečlivým castingem a uchvátí místy povedenou akcí!! 50%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono je znát, že Siu-Tung Ching je především choreograf. Bojové scény měly vysokou úroveň, neopakovaly se a daly se přehlédnout i sekvence, které patří spíše do eposů typu Tygr a drak nebo Hrdina. Všechno ostatní byla naivní a hloupá blbost. Ale blbost zábavná a navíc okořeněná přítomností sexy Maggie Q, které bych snad vyčetl jen to, že toho neukázala krapet více. To ostatně platí i o zbývajících vraždících členkách, pokud nepočítám samotný úvod. Jednorázová zábava. 55% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám pro vás úkol. Zabijte tu vedle vás a její tělo vyneste ven. Kdo nebude do dvou minut venku bude zastřelen!" Tak se cvičí u Madame M, ale výsledky stojí za to - přesně střílející modelky s pronikavým intelektem i sex-appealem, profesionální degustátorky vín, bojovnice přeskakující středně vysoký panelák i vyndavačky páteří z těl vzrušených mužů. Ono je to celé trošku postavené na hlavu, ale ve své historii Intersonic uváděl i větší zvěrstva a já jsem se při pohledu na krásky porušující fyzikální i jiné zákony skvěle bavil. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Okej, chcelo by to trochu menej jinglov v rámci súbojov - zbytočne sa stráca ich švih. Filmík má však celkom milú vizuálno zbraň - pre mňa v podobe Daniela Wu, ktorý podobne ako Nicholas Tse rastie do magnetizmu ;-). A už mi je jasné, že si budem musieť podopĺňať vzdelanie. Som zvedavá, koľko som toho videla a aj som už zabudla :) ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúcu prvú polovicu zabíja absurdita tej druhej, ktorá je tak niekde na úrovni kung-fu seriálov. Celkovo skôr na 2*, avšak surovosť a zapamätateľnosť tej prvej mi nedovolujú ísť pod 3. Škoda neudržaného tempa a možno aj reálnosti z prvej polovice, ktorú strieda absolútne nereálna a tým pádom aj smiešna druhá polovica. 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama