Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mno nevím nevím. Na jednu stranu pěkné holky (japonky), docela pěkná choreografie soubojů (semtam), na druhou stranu pěkně debilní příběh.. posuďte: Jakási mocná organizace unese 40 malých holčiček, aby z nich vychovali zabíjecí mašiny. Šest let tvrdého výcviku, a ve chvíli kdy mají 40 skvěle vycvičených bojovnic tak to začne: "Budete spolu bojovat, a poslední přeživší pro nás bude pracovat".. Takže vyhodí do vzduchu všechen výcvik a nechají si jednu holku ? (Oni si teda nakonec nechají 3, dvě kamarádky až za hrob, a tu třetí protože je dost dobrá)... A jen co je vypustí na svobodu, tak se jedna z holek zabouchne do poldy, který zrovna čistě náhodou pracoval na případu unesených holčiček... Takže pokud vypnete na hodku a půl mozek, a budete se jen dívat jak se řežou - tak si jednu dvě hvězdičky přidejte - jinak ruce pryč.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Totéž co SMRTÍCÍ ANDÍLCI, jen to tolik nenudí mezi akčními scénami, i když o zajímavém nebo logickém scénáři nemůže být řeč. Tedy ne, že by na něm tenhle typ filmů stál - GWG filmy to jsou holky a akce a na oboje se ve VYVOLENÝCH velmi příjemně kouká, takže spokojenost. Obzvlášť s úvodem s holčičkami a s výcvikem zakončeným znásilněním, i když na erotiku se s ohledem na modus operandi hrdinek mohlo ještě víc přitlačit. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

" Nejnebezpečnější zbraň je ta, kterou tasí krasná žena ! " Jako malé byly uneseny, po 6 let trénovány a nakonec znásilněny, aby jim nic nebránilo v jejich úkolu profesionálně zabíjet. Hong Kongské Hitmanky se spoustou šarmu a ladnými pohyby. Naked Weapon je mixem žánrů, od brutality po chvilkovou romantiku, až po pořádnou akci a drama. Choreografie soubojů stejně tak i kamera je na průměrné urovni a co nezvládne kamera, tam pomůže počítač. Na Maggie Q a Anyu se kouká opravdu dobře a film jako celek mě k mému údivu ani nezklamal, ale velkou zásluhu na tom mají již zmiňované slečny. Horší scéna je střídána lepší, přesně tak jak to u novodobých H K -ských filmů poslední dobou bývá. 45 % ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Vyvolené jsou neskutečnou slátaninou všeho možného, takže je těžké tento film i hodnotit. Nicméně přitažené za vlasy je to neskutečně, příběh to v podstatě nemá a pokud, tak je velmi nekonzistentní. Na druhou stranu dívat se na to celkem dá, některé scény i pobaví, byť jich není mnoho. Těch vyloženě debilních je o poznání více. Na straně pozitiv filmu jsou krásné ženy a místy slušná hudba, na straně negativ rozhodně otřesná režie, bídná práce s kamerou, absence konzistentního a smysluplného příběhu a nakonec vlastně i akční scény. 45% ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúcu prvú polovicu zabíja absurdita tej druhej, ktorá je tak niekde na úrovni kung-fu seriálov. Celkovo skôr na 2*, avšak surovosť a zapamätateľnosť tej prvej mi nedovolujú ísť pod 3. Škoda neudržaného tempa a možno aj reálnosti z prvej polovice, ktorú strieda absolútne nereálna a tým pádom aj smiešna druhá polovica. 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama