Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem Zombie seriál. Hneď prvý diel je skvelá režba na škole, kde Zombíci trhajú každého a kde je akcia za akciou. Postavy sú úplne top, dlho sa mi nestalo, žeby som si ich takto zamiloval už na začiatku. Najlepšie na tom je, že každú jednu časť sa o nich reálne bojíte, máte nervy kto ďalší umrie a že teda umierajú. Niekedy aj dosť prekvapivé hlavné postavy. Emotívne akurát, vôbec mi nevadili ani pomalšie časti, ktoré nám ešte viacej priblížili postavy. Posledný diel som však čakal troška lepší, na druhú sériu ale teda obrovská zvedavosť. 5* istých. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další spojení Netflix/Jížní Korea/ TV Show a opět to funguje.Tentokrát je fanklub sice menší, ale čísla hovoří za vše. Ve 25 zemích nejsledovanější seriál, přes 75% na IMDB i rottenech, takže o úspěchu se rozhodně hovořit dá, ale i já mám menší výhrady, vzhledem k tomu, že jsem očekával událost roku, tak jsem dostal spíš příjemnou zombie zábavu.Korejci opět vsadili na né úplně tradiční prostředí a to střední škola, kde vypukne zombie apokalypsa ( v Anime i v pár levnějších indie hororech se daná látka už objevila, ale v něčem vyloženě komerčním zatím ne, takže proč ne). Většina nápadů je tu sice zrecyklovaná odjinud, ale to přece neznamená, že to nevypadá kur *a dobře když se všechny tyhle scény sejdou pohromadě. První polovina mi přišla nejlepší. Zombie mají nepříjemný vzhled ( skvělé křupání kostí i transformace), gore je tak akorát, skvěle funguje napětí i stísněné prostředí školy, ze které nelze utéct a fungují i postavy, které sice občas vykonají divná rozhodnutí, ale nevinil bych nutně scénaristu, holt jiná mentalita, jiný svět. Souhlasím, že 12 hodin je zbytečně moc, 6-8 by bylo úplně optimálních, ale i tak si seriál dokázal udržet pozornost, bavil a držel v napětí. V průběhu se našlo pár zajímavých a nových prvků ( Především Hybridi- Nakažení bez známky nákazy- což je hodně cool nový element). Přidat do Zombie apokalypsy i humánní záporáky- které ignorují zombie je dost refrešující a nutno uznat, že ten ústřední agresor je prvotřídní a zákeřná svině. Krom délky mi trochu vadilo, že studenti spíše utíkají a příliš se nebrání, chtělo to zapracovat na nějakých zbraních, aby více vynikla akce. Chvílemi jsem smutně vzpomínal na headshoty z Army of the Dead a samozřejmě povinné korejské melo drama zde je taktéž, ale nepřišlo mi tak iritující jako když je to prováděno s dospělými.Celkově vzato mohlo to být lepší, ale na druhou stranu pořádných zombie divočin s větším rozpočtem je pomálu a já si budu vážit každé snahy.Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 4/5, Herci 3/5. 7.5/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jak v Království zombie, tak ve Vlaku do Pusanu Korejci ukázali, že se zombíky pracovat celkem umí, bohužel All of us are dead na tenhle trend nenavazuje a není ničím víc než je řemeslně dobře udělanou nudou. Pár dobrých nápadů sice nechybí, ale bohužel nedokáží vyvážit nesympatické postavy a hlavně abnormální zdlouhavost, kdy hluchým míst je tu pomalu víc než samotných nakažených. Být každá epizoda o dvacet minut kratší, nebo kdyby celá série měla maximálně osm dílů s tím že by se eliminovalo středoškolské drama na minimum a trochu se zapracovalo na atmosféře, mohlo to být lepší. Jenže není a těch dvanáct hodinových dílů je strašně moc. Druhou sérii si s chutí odpustím...40% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Se zombíky a různými viry se nám poslední dobou roztrhl pomyslný pytel. Asie v tom samozřejmě jede taky a tím nemyslím, to že svým dětem do školy jako svačinu připravují netopýří sendviče. Řemeslně precizní středoškolský apokalypsojd s očividně celosvětovým úspěchem, ale dnes je seriálů jako „vlastenců“ na sociálních sítích a tak to chce víc, než jen ukřičené přebíhání z jedné místnosti do druhé. Zbytečně moc epizod, což se odráží na tempu. Postavy taky žádní velcí sympaťáci, navíc dělající až moc přešlapů. Takže se snažíme přežít, lezeme z učebny do učebny a umíráme a snad moc neprozradím, když přidám, že někteří i přežíváme. No a o čem bude druhá řada? Vlastně si ani nejsem jist, jestli mne to zajímá. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska akcie a gore je to v poriadku a viacero davových scén vypuknutia zombie nákazy zo školy je veľmi kvalitne natočených. Avšak dialógy medzi postavami sú veľmi slabé a k postavám si nedokažete vybudovať žiaden vzťah či nebodaj niekomu z prítomných fandiť. Dopozerané prvé dva diely a ďalšie asi vynechám- mám taký dojem že za 12 hodín života mi All of us are dead nestojí a že daný námet by bolo vhodnejšie spracovať ako hodinu a pol dlhý film než ako 12 dielny seriál. 55-60% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama