Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Ďalší Netflix seriál, ktorý sa snaží poukázať na aktuálne problémy kórejskej spoločnosti. Tentokrát sa tvorcovia pasujú so šikanou na školách, prehnanými nárokmi na očakávania a úspechy od detí či sklony k egoizmu pri honbe za vlastnými cieľmi. Celé to chceli pekne zabaliť do zombie akcie vsadenej do apokalyptického stredoškolského prostredia. Dobrý nápad, ale tvorcovia si odhryzli príliš veľké sústo. Uznávam, seriál je dobre natočený, má dobré tempo a diváka drží v napätí. Sám som ho pozrel skoro na jedno posedenie. Tvorcovia sa snažia navodiť serióznu atmosféru, ktorú narúšajú zbytočné scény z pokusmi o vtip a miestami úplne nelogické rozhodnutia hlavných postáv. Áno, postavy zomierajú, na môj vkus až príliš často a  úplne nezmyselne. Autori tvoria vedľajšie postavy, ktoré divák sleduje počas celého seriálu, len aby sa na moment mohli objaviť na hlavnej scéne a v tom momente ich režisér naservíruje na zlatom podnose zombiom na večeru. Ako masová produkcia pre teenagerov- OK. ale potom to mohli cieliť na vekovú kategóriu 12+. Pre staršieho diváka - zbytočné mrhanie času. Knižnica Netflixu ponúka ďaleko kvalitnejšie kúsky s podobnou tematikou.  Napríklad teraz sľubne rozbiehajúci sa Bulgasal. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi přijde, že vzniká zbytečně moc seriálu, třeba tak o 99% víc než by mělo. Toto mohl být úplně parádní celovečerák, protože první dva díly jsou excelentní. Né vole, uděláme z toho prostě zbytečně nataženej seriál, mrdnem to na netflix a zarobíme prachy.. to samý všechno. Kamera, hudba, atmosféra, lokace.. všechno na jedničku, ale je tu ten zkurvenej problém, kterej vytýkám furt. Já nemám čas čumět na 12 hodinovej příběh, kterej by se dal dát do dvouhodinovýho filmu. Nesnášim to, asi nesnášim prostě seriály sorry. ()

Reklama

Hostitel 

všechny recenze uživatele

Recenze nepíšu, ale tady musím přidat svůj pohled na seriál. Část kdy se řeší politika a armádní taktika v případě zombie apokalypsy mi přišla super, cinicky strategická, prostě to vybombili a hotovo, ale ta větší část s děcka co se chovají naprosto nelogicky, to byl pro mě nářes co jsem nedával. Hodně mě to sralo. Příklad: Zombík pod piánem, stačilo mu dát do držky nohu od židle a na židli si sednout, možná by se postavi v místnosti vyspaliů. Dětské postavy vůbec neřešili věci jako improvizované zbraně, to jen ta jedna skupina s lukama, která zase měla tlusťocha co se bodl do břicha, ale nemohl chodit a top nelogika mi přišla když ten fotr zachranář dal svoji brokovnici nějakýmu magorovi na ulici a radši v zombie apokalypse sáhl po hasáku. Místy jsem řikal luxus a seriál se mi hodně libil, místy jsem málem zešílel z nelogiky. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ufff... no mali to tam tí šikmookí haranti narvané. Láska, šikana a nezabudnúť zombi. Vzhľadom na to, že sem (čuduj sa svete) Netflix neobsadil negra, nebodaj belocha, bukvicu a lesbu, prvé 2 epizódy som tápal "who's who", bo boli jako by ich jedna mater mala. Ale furt sa mi lúbi, keď 15ročným faganom, odchovaných na klikoch v mobile, vkladajú do huby nietzeovské filozovstvá o zmysle sveta. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak se mě tu někteří ulrakrutopřísní cynikové snaží přesvědčit. Jen se zkrátka musí počítat s tím, že se seriál točí převážně kolem školáků hozených do velice přepjaté životní situace, proto je v něm (pro někoho nepřekousnutelné) moře momentů, které se do děje tak trochu žánrově nehodí. Příliš zlehčování, příliš nucené romantiky, nyvých pohledů, nesmyslných rozhodnutí. Ale opakuju, je to o školácích. Sami bychom si asi při zombie apokalypse uvěznění ve škole se svým "krušem" nevedli lépe. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama