Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desítky let probíhajícího zúčtování přibližuje dědictví rodiny Donovanových celý kruh. Když události, které Raye učinily tím, kým je dnes, konečně vyšly najevo, Donovanovi jsou přitahováni zpět do Bostonu, aby čelili minulosti. Každý z nich se snaží překonat svou násilnou výchovu, ale osud těžce umírá a v boji je drží jen jejich zuřivá láska k sobě navzájem. Ať už stojí pohromadě, nebo se vrhají na zem, jedna věc je jistá – Ray nedělá hlouposti. (A.N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Pěkné filmové zakončení seriálu. Film je doslovné pokračování tam, kde sedmá série skončila. Ani jsem si nemusel nutně pouštět recap, protože se objeví spoustu flashbacků. Film se povedl. Neurazí, ale je škoda, že to celou dobu jelo depresivním stylem. Sice mi tolik nevadilo neustálé vzpomínání na dřívější doby, ale mohli to udělat nějak sympatičtěji. Je dobře, že zvolili pro finále film a ne sérii. Protože bych na to nadával stejně jako u sklíčené páté série. I když musím říct, že Mickyho taneček skoro vykouzlil úsměv na ksichtu. Jinak zvláštní závěr. Takový jsem nečekal, ale asi proč ne. 75/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

poté co byl Ray Donovan nesmyslně zrušen těsně před cílem sme se dočkali jeho uzavření alespoň v téhle podobě.Filmový formát o rozsahu necelých dvou epizod mu sice úplně nesluší a v seriálu by se některé věci daly ještě lépe rozpracovat a uzavřít (hlavně linky Bunchyho a Terryho),ale rozloučení je to důstojné a jsem rád,že k němu mohlo dojít alespoň takto.Je vidět, že tvůrci nijak nevařili z vody a vše měli dopředu vymyšlené a je fakt škoda, že jim do toho Showtime hodil vidle...80% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poslední série byla první, která mě naštvala a to kvůli nedořešenému konci, ale teď už je všechno odpuštěno. Otevřené linky se uzavřely, exkurz do minulosti mnohé vysvětlil a konec vzal za srdce. Takhle to skončit mělo i nemělo. Hollander jasně ukazuje, proč je škoda, že se s Rayem a spol. už v budoucnu nepotkáme. 100% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Po posledních třech sériích, které krom Lieva a vývoj Donovana, působili brakově, jsme se dočkali filmu, kterej přirozeně uzavírá celé dění. Tvůrcům se podařilo posunout character Raye dál a díky fenomenálním flashbackům, dostává celé to pozadí kolem Raye a Micka novej rozměr. Ten konec je temnej, odvážnej a potěšila i jedna výborná akční scéna se surovou bitkou a solidní kaskadeřinou na kapotě auta. Bylo to emocionální, výživné a kdyby udělali tvůrci osmou řadu tímhle stylem, byl bych nadšenej. Bylo to atmosférické, melancholické a nepůsobilo to over the top. Vůbec mi ani film nepřišel chaotickej, ale přirozeně se doplňovala přítomnost s minulostí. Tleskal jsem po konci filmu. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

I když by bývaly potěšily nějaké ty scény navíc s Paulou Malcomson nebo Stevenem Bauerem + Lena jakožto charakter s vlastní motivací a příběhem, a ne jenom nástroj toho, jak příběhově dostat ostatní postavy z bodu A do bodu B, celovečerák přináší v podstatě to nejlepší, co může příběh Raye Donovana nabídnout. Jsem rád, když seriály končí na vrcholu. ()

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), New Haven (Connecticut, USA) a Bostone (Massachusetts, USA). (Arsenal83)
  • Film má byť bodkou a ukončením deja seriálu, ktorý 4. februára 2020 po siedmich sériách Showtime zrušilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama