Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bez druhej polovice a premeny údajnej komédie na akože citlivú záležitosť by film dopadol zle. Sandler na začiatku mimoriadne nesympatický. To aj chcel byť, ale nemusel to robiť do extrému, že divákovi svoju postavu úplne znechutí. Vzťah s chlapcom ok, hoci súdne pojednávanie bolo na úrovni frašky, chápem, že to je ten žáner, ktorý popusťuje uzdu, ale nemusíme robiť zo všetkého kabaret. Schneider takmer nevyužitý. Našťastie. Komédiou tento film určite nie je. Aj tu platí, že našťastie. ()

Lukas.Hutter 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných filmových znalců, kteří se poté plácají po stehnech smíchy u Slunce seno považuji tento film za velmi povedený. Celkově mám rád filmy se Sandlerem. Neříkám, že vždy plní účely komedie. Velký táta si ani nemyslím, že se pokoušel být vtipný. Úspěch tohoto filmu chápu, protože se jedná o velmi příjemný rodinný film, kde je hezky vidět, jak ten kluk vlastně spíše pomohl svému adoptivnímu otci dospět. ()

Reklama

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

pravdou je, že filmů s podobným námětem tady bylo už dost, ale rozhodně nemůžu řict, že sem se u nich bavila víc. nebo míň. u každýho jinak a tenhle mě bavil dost. a to sem ho viděla pro jistotu víckrát, jestli náhodou nejsem poblouzněná momentální situací. bavil mě vždycky. a na sandlera musím říct, že mi tam docela sednul, takhle si ho klidně dovedu představit, bylo to přirozený. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Sonny (Adam Sandler) je typický povaleč, který celé dny tráví u televize. Leze na nervy všem včetně své přítelkyně i svému otci. Jednoho dne zazvoní zvonek a za dveřmi stojí pětiletý Julian (Cole Sprouse). Sonnymu tento chlapec brzy přiroste k srdci a proto se jej chystá adoptovat... Adama Sandlera mám rád. Jeho komedie jsou přesně můj styl humoru. Jenže pokaždé je to tak strašné klišé, že prostě nemůžu přidat další hvězdu i kdybych chtěl. Rob Schneider v roli rozvažeče jídla opět nezklamal. 60% ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Velká slabota a na Sandlera trapas. Jediná výhoda je, že to rychle utíká a je krátký, tenle film, ale asi i to, že je tak krátký, dělá chybu v tom, jak moc rychle všechno vysvětlí. Zničeho nic je tam kluk, pak se začnou mít rádi "syn a táta", táta se zamiluje, bojuje o kluka a pak si ho vezme praví táta.. jak říkám nic moc.. moc rychlé na tak krátký čas.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Videohra, kterou hraje Sonny u sebe v bytě, je Twisted Metal III (1998). (HappySmile)
  • Jedná se již o čtrnáctou spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Allenem Covertem. (KucC)
  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno