Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to přímočaré, je to strašně moc předvídatelné a tahle komedie moc ničím nepřekvapí, jenž Sandler u mě zase dokázal, že zvládne komedii s rodinným poselstvím. Já mu to prostě věřím, ať už je jakýkoli, ať už se, jak moc chce, opakuje. Navíc malý Ben z "Přátel" mi připomněl ten skvělý seriál. No jo, Adam Sandler je moje slabina. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které se mi s Adamem Sandlerem líbí - totiž on není špatný herec, ale hodně často se objevuje ve filmech, které jsou tolik melancholické až z nich teče karamel nebo tolik nevtipné, že se vám chce brečet. Velkou záhadou pro mě je jak je možné, že chlápek na mizině bez práce má pořád svůj byt a peníze na jídlo nebo sedánky někde po barech a ještě na to aby uživil a oblíkl děcko. Někdy jsem se docela zasmála a jindy mi to přišlo až příliš přehnané například u soudu. Zase to končí typickou love forever, ale nemůžete to snímku zazlívat, protože tím nikomu neškodí a pokud je venku sychravo a vy se skutečně nudíte pak není nic lepšího než koukat na podobné filmy. ()

Reklama

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mne opět překvapil. Zahrál vcelku vážnou roli, utáhl celý film s přehledem sám a ještě je autorem scénáře. Povedlo se do filmu vrazit dobré dialogy, takže film šlape jak hodinky. Samozřejmě, máme před sebou takového amerického "Kolju", takže je třeba počítat se značnou dávkou romantiky, ale ta je spolehlivě odlehčovaná humorem a nadsázkou, takže v momentě, kdy už to začíná být nechutně sladké, tak se stane něco hnusného. Dobrá rodinná komedie. 80% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký táta je jediná sandlerovka (co si vybavím), která se mi každým dalším zhlédnutím líbí více (a taky které zvedám původní hodnocení). Poprvé mě to moc nebralo, snad proto, že jsem ještě neměl syna, teď asi na počtvrté, mě to bavilo hodně (možná proto, že mám syna. Taky jsem zřejěm dozrál k tomu ocenit Joey Lauren Adams a Leslie Mann společně v jednom filmu. Je to takové mile, zábavně, mile dojímavé, až by člověk pustil slzu. A i ten dozvuk devadesátek (hlavně ohledně hudby), dělá své. Kromě toho odhalíte praktičnost novin. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Videohra, kterou hraje Sonny u sebe v bytě, je Twisted Metal III (1998). (HappySmile)
  • Arthur Brooks je pojmenován po producentovi Adama Sandlera Brooksi Arthurovi, který produkoval všechna Sandlerova alba a také soundtrack k tomuto filmu. (HappySmile)
  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)

Reklama

Reklama