Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

woody 

všechny recenze uživatele

Nejsem jeden z těch, kteří považují Sandlara za stupidního stupída ale podívají se snad na každý jeho film.Ten člověk sice moc komický není ale má alespoň to minimální charizma, kterým tento film vyzvedne z bahna kinematografie.Někdy vtipná scéna, někdy trapná, někdy nechutná(flusy až na zem a zapátky).Celkově je to docela slušný film na jedno zhlédnutí s výbornou miniroličkou Steve Buscemiho :-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Upřímně moc dobře nechápu, proč zrovna kvůli týhle roli dostal Sandler "ocenění" za nejhoršího herce. Žádnej hereckej koncert se nekoná, ale občas se Sandler do nějaký role hodí a na jeho komedii se dá koukat, což platí i v tomhle případě. Škoda průměrnýho scénáře - nezodpovědnej třicátník bez rodičovskejch zkušeností, starající se o pětiletý dítě, byl námět, kterej sliboval rozhodně větší zábavu. O ultra patetickym proslovu u soudu snad radši uplně pomlčim, ale aspoň, že závěr nebyl ve všech ohledech vyloženě hollywoodskej. Plus dávám ještě za herce v menších vedlejšíh rolích (Schneider, Buscemi). Průměrná komedie, která spolehlivě na jeden volnej večer zabaví. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tato komedie je pro mně srdeční záležitostí!!! Když jsem si jí jednou nahrál z HBO, tak jsem na ní koukal snad pořád a vůbec mně to neunavovalo. Po pár letech jsem si to pustil znovu a kdyby mi to čas dovolil, tak bych na ní koukal zase pořád dokola. Filmy s Adamem Sandlerem jsou zárukou dobré zábavy a snad tomu tak bude vždy. V této komedii bych řekl, že Sandler podává jeden z nejlepších výkonů a hlavně je to tedy neuvěřitelný sympaťák a na tuto roli se opravdu hodí. K němu se hodí i krásná Joey Lauren Adams Malý Julian v podání Dylan Sprouse je taky docela dobrý a jednou by mohl ukázat pořádně svůj talent. V menších rolích mně tedy dost potěšil Rob Schneider a Steve Buscemi. Docela dobré hlášky. Hodně moc zábavy a ke konci jsem byl tak nějak dojat. Nemůžu jinak než za 5*!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. "Sweet Child O' Mine" by Sheryl Crow (a Guns N' Roses cover) ,2. "When I Grow Up" by Garbage ,3. "Peace Out" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,4. "Just Like This" by Limp Bizkit ,5. "Only Love Can Break Your Heart" by Everlast ,6. "Ga Ga" by Melanie C ,7. "What Is Life" by George Harrison, covered in movie by Shawn Mullins ,8. "The Kiss" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,9. "Instant Pleasure" by Rufus Wainwright ,10. "Ooh La La" by Wise Guys ,11. "Sid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,12. "If I Can't Have You" by Yvonne Elliman ,13. "Smelly Kid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,14. "Passing Me By" by The Pharcyde (a sound clip from a scene in the movie) ,15. "Rush" by Big Audio Dynamite ,16. "Hooters" by Allen Covert (a sound clip from a scene in the movie) ,17. "Babe" by Styx ,18. "Overtime" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,19. "The Kangaroo Song" by Tim Herlihy (made specifically for the movie), ()

Petka92 

všechny recenze uživatele

Vím, že tady spousta lidí nemá rádo Sandlera. A já k nim nepatřím. A nestydím se za to. Na tenhle film se klidně podívám znovu a vždycky mi na konci ukápne pár slz. Tenhle film rozhodě patří k těm lepším z jeho filmografie. Sandlerovi jsem dokonce věřila, že toho kluka má skutečně rád, takže jsem spokojená. A schválně dám o jednu hvězdičku navíc kvůli těm, kteří Sandlera nemají rádi a automaticky jeho filmy hodnotí odpadem či jednou hvězdou. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)
  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)
  • Videohra, kterou hraje Sonny u sebe v bytě, je Twisted Metal III (1998). (HappySmile)

Reklama

Reklama