Reklama

Reklama

Kendža no deši o nanoru kendža

(seriál)
  • Japonsko 賢者の弟子を名乗る賢者 (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čarodějové to ve VRMMORPG hře „Arch Earth Online“ nikdy neměli jednoduché. Hráči, kteří hráli za mocné válečníky, se na ně v bojích zaměřovali, a tak jich během velkých válek vždy mnoho padlo. Proto se mágové rozhodli, že si pro sebe založí své vlastní království, které ochraňují ti nejlepší hráči známí jako Devítka moudrých. Nejmocnější z nich byl mladík Sakimori Kagami, který zde hrál jako velký mág Dunbalf, nápadně se podobající jistému čaroději z velmi známé filmové trilogie o prstenu. Ovšem jednoho dne tento velký mág záhadně zmizel a magické království tak stálo před obrovskou krizí.
O nějaký čas později se na opuštěné louce probouzí mladé a roztomilé děvče jménem Mira, které přichází do království mágů a velmi brzy vzbudí rozruch svými schopnostmi, které se nápadně podobají těm, kterými vládl Dunbalf. Dívka o sobě navíc tvrdí, že je čarodějovou učednicí.
Když se totiž Kagami jednoho večera nudil, tak se rozhodl pro legraci použít tajemný předmět, který měl jeho avatara dočasně proměnit v ideální ženskou verzi jeho postavy a tohle je výsledek. Tak zde máme dívku, v jejímž těle je starý čaroděj, na kterého si ale vlastně hraje mladý chlapec. Aby toho nebylo málo, tak je zde ještě jedna další věc zatraceně špatně, když totiž usnete v Arch Earth Online, tak by vás to mělo automaticky odhlásit, ovšem to se Kagamimu nestalo. Dokonce i ten okolní svět je najednou podstatně reálnější, tohle asi nebude ten slibovaný nejnovější update… (Jeoffrey)

(více)

Videa (15)

Trailer 4
Trailer 4
D: japonština
01:39
Trailer 3
Trailer 3
D: japonština
01:32
Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
00:48
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
01:32

Reklama

Reklama