Reklama

Reklama

Bigbug

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se úplně nepovedlo. Tuším, že Francouzi se pokusili o jakousi komediální satiru s dystopickými prvky, ale nepřinesli do ní mnoho komediálního, ani dostatečně nerozvedli hlubší myšlenku. Proto jsem celkem smutný z toho faktu, že jsem zabil stojedenáct minut svého života civěním na plytkou frašku s bandou neherců, kteří se vyznačovali přehnanou gestikulací a nadměrným používáním mimických svalů. Není tu skutečně nic, co by vás mohlo nějak obohatit. Naprosto zbytečný pokus. Já už zklamán jsem. Odrazuji tedy ostatní, a důrazně varuji, aby mou chybu neopakovali. 25% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Francúzka sci-fi paró(komé)dia? (Not really.) Samotný začiatok bol nádejný: celkom slušne „vygenerované“ futuristické prostredie (s odkazmi na slávnejšie snímky daného sub-žánru), postavy, ktoré mimo iné sú paródiou aj sám seba a pomerne nekomplikovaný scenár. Druhá polovica však už stráca dych a kreativitu.  Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Asi najsialenejsi Jeunet. Osadka blaznov zavislych na technologiach, ktori si ani neprdnu bez toho aby im to AI Einstein nerozanalyzoval, alebo neodporucil. Pokusy o sukacku toho starsieho paru najlepsie a najpritazlivejsie z celeho filmu. Naopak, akekolvek interakcie s technologiami a tym militantnym posahancom s laserovymi ocami a v prilbe uplne mimo divacky zaujem. Dizajn ma Jean-Pierre ale opat netradicne vymaznany, takze s "odretymi ocami" 5/10. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Potenciál to mělo jako hrom... První třetinu doufáte, že to přijde (i když tušíte že ne) a pak už víte, že nepřijde nic. Co to jako mělo bejt? Satira? To ani omylem... Sci-fi komedie? To by to muselo být vtipné a ne jen většinou trapné... Bylo to jako když Pejsek a Kočička pekli dort, jen s tím rozdílem, že tady měl ten dort aspoň hezký vizuál, žrát se ale nedal úplně stejně... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý odpad. Pritom to neobsahuje nič, čo by pobúrilo, ale už len tie tupé dialógy či blbé roboty mi prišli naozaj iritujúce. Najhoršie je, že tvorcovia si mysleli, že natočili geniálny súbor skečov, lenže vtipné tu nie je vôbec nič, ani sekundu. Pre mňa úplne zbytočný film, ani chvíľka nemá hodnotu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama