Reklama

Reklama

Bigbug

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Po Amélii z Monmartru je toto druhý film, ktorý som od toho režiséra a scénáristy videla. Rozdiel je však v tom, že tento sa mi na rozdiel od Amélie pozdával o veľa viac. Bola tu agitka, satira, inteligencia, proste všetko čo sa dá od filmu očakávat ak nie viac. Homo ridiculous, ach ako výstižné. Dáte si niekto paštiku z lidských jater? :D ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Asi najsialenejsi Jeunet. Osadka blaznov zavislych na technologiach, ktori si ani neprdnu bez toho aby im to AI Einstein nerozanalyzoval, alebo neodporucil. Pokusy o sukacku toho starsieho paru najlepsie a najpritazlivejsie z celeho filmu. Naopak, akekolvek interakcie s technologiami a tym militantnym posahancom s laserovymi ocami a v prilbe uplne mimo divacky zaujem. Dizajn ma Jean-Pierre ale opat netradicne vymaznany, takze s "odretymi ocami" 5/10. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Francúzka sci-fi paró(komé)dia? (Not really.) Samotný začiatok bol nádejný: celkom slušne „vygenerované“ futuristické prostredie (s odkazmi na slávnejšie snímky daného sub-žánru), postavy, ktoré mimo iné sú paródiou aj sám seba a pomerne nekomplikovaný scenár. Druhá polovica však už stráca dych a kreativitu.  Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidně bizarní sci-fi komedie o jednom povstání robotů a rodině,která díky němu zůstane nedobrovolně zamčená doma.Vizuál je povedený,herci správně přehrávající,občas je to vtipné,občas jen divné,ale po celou dobu svým způsobem zajímavé.Amelie sice zůstane už na věky nepřekonatelná,ale na jedno podívání proč ne...50% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se úplně nepovedlo. Tuším, že Francouzi se pokusili o jakousi komediální satiru s dystopickými prvky, ale nepřinesli do ní mnoho komediálního, ani dostatečně nerozvedli hlubší myšlenku. Proto jsem celkem smutný z toho faktu, že jsem zabil stojedenáct minut svého života civěním na plytkou frašku s bandou neherců, kteří se vyznačovali přehnanou gestikulací a nadměrným používáním mimických svalů. Není tu skutečně nic, co by vás mohlo nějak obohatit. Naprosto zbytečný pokus. Já už zklamán jsem. Odrazuji tedy ostatní, a důrazně varuji, aby mou chybu neopakovali. 25% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno