Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, v roce 2001 byli lidé podstatně blbější, takže Afrika za moc nestojí. Jeden debilnější soutěžící než druhý a druhý blbější než třetí, a tak to pokračovalo. Nebylo tedy komu fandit. Sice jsem stihnul zhlédnout pouze přibližně druhou polovinu, ale nelituji toho ani v nejmenším. Novější survivory mám mnohem raději. Tohle byla nepěkná nuda. Prosím, nezlobte se na mě. 1* ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tato série je opravdu slaboučká. Žádné z jiných sérií, které tu lze hodnotit jsem nedal jiný počet hvězd, než všech pět. Teď je to jen na 4 a ještě ne moc silné. A co že mi to vlastně vadí? Žádná voda - nemyslím na pití, ale v Africe holt nezaprší, tudíž nepřijde žádná živelná pohroma a odpadá tím pádem i nutnost stavět nějaký přístřešek. Naházení těch pár klacků na dokončení ohrady jim asi fakt moc práce nedalo. Těžko jsem si vybral někoho, komu bych fandil, snad jen Frank, Lex a Big Tom byli trochu normální a vítěz celkem uspokojivej. Ještě, že je další série u moře, hned je to zajímavější a vznikají i potom lepší soutěže. Afrika jen za 75% ()

Reklama

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat SPOILER. Jedna ze slabších, ale co se podmínek týče nejdrsnějších řad. Žádná extra strategie, žádný extra zvrat. Oblíbení hráči: Ethan, Lex. S vítězem naprostá spokojenost, lepší to snad vyhrát nemohl, zvlášť, když vím, jaký osud ho čekal v dalším životě. Klobouk dolů, zasloužená výhra. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Slabší série a tak trochu netradiční. Když se řekne Kdo přežije tak si alespoň já představím pobřeží nějakého tropického ostrova a ne buš v srdci Afriky. V této sérii se konal první twist, což znamená, že si kmeny prohodily své členy. To do značné míry změnilo ráz hry, Ethan si vyhrát zasloužil mnohem víc než Kim, která zůstalo tak dlouho ve hře jen díky již zmiňovanému twistu. Nejlepší výkony předváděl Lex, který skončil těsně za branami finále. A pak tu byl Brandon ... Jak moc já ho nedokázal vystát :D 65/100 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu lepší než Austrálie. Prvních 5 dílu je nic moc, ale po Silasově rozhodujícím hlasu to začne být zajímavé. Víc jsem fandil Boranům, ale od Silasova rozhodnutí to je u Samburanů docela agresivní a vypjaté. Podmínky tu musely být hrozný. Odměny se mi líbily. Hodně mě štval Frank a Brandon. Docela mi i vadil Lex. Oblíbení lidi vypadli hned ze začátku, ale výherce a zároveň moji nejoblíbenější postavu jsem si tipnul, což bylo pro mě skvělý a strašně neuvěřitelný, ale nakonec jsem z toho tak skvělý pocit neměl kvůli těmto věcem: Poslední díl, ve kterém se hlasuje o výherce mě totálně nas*al, protože tak de*ilní otázky na finálovou dvojici jsem ještě neslyšel. Jejich odpovědi byly trochu de*ilní taky, ale to mě tak nas*alo. Jako otázka vyberte číslo od 1-1000. A to tu otázku říká zrovna člověk, který by se určitě mohl zeptat na něco mnohem zajímavějšího a ne tak de*ilního. Otázky tohohle typu mě akorát nase*ou a ukážou, co má postava nakonec v hlavě přesto, že jste si mysleli, že je normální a přijde i s normálním dotazem! Dalších stupidních dotazů tam bylo hafo. Tudíž nemám bohužel z vítěze takovou radost :\. Sérii opět tak jako každou kazí rituál ,,očištění'' před koncem, kdy zbývají ještě 3 hráči. Sérii kazí dotazy poroty, rituál, pár keců o tom, jak je Afrika strašně posvátná zem a prvních 5 dílů. Naopak, co pochválím jsou hodně dobré odměny, rozpor v kmeni Samburu a konečně výherce, který zvítězil právem. VYHODNCOENÍ: KLÍŠTĚ NA ZADKU ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)
  • Ethan Zohn je první profesionální sportovec ve hře, dříve hrál fotbal. (Zix.)
  • První série, ve které proběhlo promíchání kmenů před sloučením. (Zix.)

Reklama

Reklama