Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký pozor na spoilery. Rozhodně budou. Na úvod musím napsat, že jsem opět zklamán, že většina soutěžících jsou závistiví čuráci, tudíž opět nevyhrál ten nejlepší. Sandřino vítězství ovšem uznávám, protože skutečně hrála velmi dobře. Nebyla nejlepší, ale byla těsně pod nimi. Brutálně mě zklamalo, že nejzajímavější hráči vypadávali pěkně brzy. A trošičku mě zklamalo, že chyběl Richard Hatch a Johnny Fairplay. Dále už jsou moje dojmy pouze pozitivní. Rozhodně se jednalo o jednu z naprosto nejatraktivnějších sérií. Kmenové rady byly naprosto brutální. Zkrátka, kde je Russel, tam je zábava. 4* ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Díky tomu, že jsem měl své oblíbence na každé straně, tak jsem nijak zvlášť nefandil víc jednomu kmeni než druhému. Strašně moc jsem se bavil při soutěži s pytli a bahnem, kde nádherně vyřadili všechny zloduchy. Trochu si u mě polepšila známku Parvati. Především jejími tahy a taky překvapivě Jerri. Už nebyla tak otravná jako v Austrálii. Naopak si u mě hodně pohoršila Danielle s tou nápovědou a Candice za přeběhnutí, i když u ní se to dalo čekat, když to udělala i na Cook Islands. J.T.ho krok bych přiřadil k Erikovi z Mikronésie. U toho jsem se taky popadal za hlavu. Vítěz nebyl nejlepší, ale co se dá dělat. ()

Reklama

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vybrat nejlepší z nejlepších byl geniální tah, i když jejich rozdělení na zlé a hodné má pád mezer. Tato řada ale značně ukazuje naprosto nesmyslně přiřazené tituly manipulátorů. Například komentář Cirie na adresu Amandy o tom, že není příliš bystrá. Amanda není hráč, je to jen vezoucí se ubrečená blbka, která nedokáže vymyslet vlastní plán a jen se veze. Nejprotivnější je opět Parvati, jeden z nejvíce nadhodnocených vítězů. Survivor je bohužel ve většině případů jen o tom se nenápadně dostat do finále a pak mít sebou někoho, kdo naštval co nejvíce lidí, což přesně odpovídá předchozí řadě a po čase zřetelně směřuje i k vítězce Pearl Islands, Sandře. Z počátečního nadšení se nakonec mění naprostá imbecilita hráčů, kteří nejprve založí aliance a díky nim potopí celý kmen. Jednoznačně nejvíce odvážným krokem bylo vyloučení Tyson. Chápu strategii hlasů tupců, jako je bohužel v případě Jamese, ale zpočátku je smysluplnější vyhodit přítěže jako je třeba Courtney. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším fakeshow. Spíš je nenávidím, protože to, čeho jsem byl na naší scéně svědkem, bylo hodně špatné. Tak špatné, že mě to donutilo emigrovat z postele pod postel. Ale pak se na scéně objevil můj mladší bratr. Moje ve všech ohledech lepší verze; zásadně nesouloží se zvířátky... bez kondomu. Pomáhá chudým... upadnou na dno. Je to pěkný... kokot. Ortodoxní fanoušek suvájvru. Říkal, mrkni na dvacátou řadu, je nejlepší. A já, zcela zmanipulovatelný homouš, tedy přistoupil na jeho hru. Byla to jízda od začátku do konce. Kdybyste mě viděli, jak si napětím rvu všechny tři vlasy z lebky, tak byste mi snad z lítosti věnovali svoje tupé. Hlavně nechápu producenty, kteří byli nuceni celé tři dny narvat do stupidních čtyřiceti minut. Je to stejné, jako bych já celé tři dny krmil africké děti slaninou, bezdomovcům stavěl byty a v božské naději osouložil všechny frigidky. Pak by píče kameramanský natočily jednu minutu, jak si ze slipů setřepávám zachlý hovna a hned byl bych v prdeli! Miluju intriky, miluju svině a miluju zmrdy a tady se ukázali všichni v perfektním světle. Plešku dolů před J.T a Russelem. Respekt. Nevím, jestli se vrhnu ještě na jinou řadu, protože tohle byl u mě zážitek, u kterého jsem si napětím vyřval všechny chlupy v prdeli! Skvělý, napínavý a kurevsky nepředvídatelný! Pětka jak vyšitá. ()

Pan_Dom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V osmé sérii All Stars půlka "hvězd" neměla co dělat, a Boston Rob si ze všech udělal své ovečky, které jej, a jeho holku přivedly až do finále, v Mikronésii zas demence fanoušků neměla hranic, takže pro mě první pořádná all stars série je tato.De facto v ní najdeme 20 nejlepších hráčů, s toho plyne, že už na začátku museli bohužel vypadávat ( viz. Steph, Tom atd.) Jakožto fanoušek Rusella ho budu obhajovat a tvrdit, že měl vyhrát, hlavně proto, že to měl stonásobně těžší, když nechybělo moc, a byl vyřazen mezi prvními. Jeho hra je bohužel postavena na hesle - "jít přes mrtvoly" - viz. vyřazení Danielle či Jerri. Sandra pouze zneužívá toho, že je v soutěžích naprosto neschopná, a jediné, co může nabídnout, je její loajalita, proto se dvakrát dostala do finále, a naneštěstí dvakrát vyhrála. Nebyla v padouších pro nic za nic - je to hubatá, zákeřná ženská, která se svezla, a využila nenávisti poroty k Rusellovi a tímpádem i k Parvati, která s ním byla od prvního dne ve spojení. Přesto všechno tato řada byla pro mne nejlepší ze všech, vytkl bych jí akorát pár soutěží o imunitu, kde byli zvýhodněni ti, kteří ji již absolvovali v jiných řadách, či dokonce ji vyhráli. ( viz. Parvati) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Produkce zvažovala návrat Ozzyho Lustha, Michaela Skupina, Yula Kwona, Terryho Deitze a Rudyho Boesche, který se neobjevil kvůli pokročilému věku. (BLANIK.)
  • Amanda Kimmel v 10. díle série oslavila stý den v soutěži, povedlo se jí to jako první ze všech soutěžících. (Stanley619)
  • Amy O'Hara se měla v této sérii objevit v případě, že by Candice odmítla nabídku na účast. (BLANIK.)

Reklama

Reklama