Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoiler: Dumala jsem proč tahle řada má podprůměrné hodnocení ale už se nedivím. Našlápnuto to mělo vcelku dobře ale teď jsem v půlce a po každé kmenové radě mi zůstává rozum stát a jen se rozčiluju. Hloupí lidi zůstavají a ty fajn letí, a jsou na sebe hnusní a zlí, naprosto zbytečně mimo hru a strategie, na takový lidi mě koukat neba. Od nějakýho 10. dílu jsem se s tím už smířila, nic překvapivýho se nekonalo, vítěz očekávaný ale i oprávněný takže v poho. Naprosto mě fascinovala Christina, myslela jsem že ji musí trošku křivdit, a ten dojem je jen tím jak je sestříhaná a nemá moc prostoru. Fskutočnosti opravdu blbá holka, které nic nemohlo být víc jedno. Její účast je záhadou. Oblíbenci: Kim, Troyzan, Monica ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jedna z těch dost slabejch sérií. Bylo to jednoznačně daný tím průběhem, kdy se pozbavovali chlapů a ty soutěže a dění v táboře mezi ženskejma je upřímně nuda. K tomu navíc Christina a Tarzan...otravný a vezoucí se lidi, který se dostali tak daleko a nakonec to svedou na strategii. Zachránit tu sérku mohl Colton, gay, kterej to měl v hlavě spočítaný, ale bohužel doplatil na svůj charakter. Na co se dalo koukat bylo pár těch sexy těl (Chelsea, Kat..). Navíc Troyzan jeden z Mastermindů, jestli to tak můžu říct, ale holt měl smůlu na lidi. Škoda, že mu nevydržela dýl tak řada výher. S vítězkou bohužel nejde nesouhlasit. Vodila si je tam jak malý děti, a oni proti tomu neudělali nic, a to sakra museli vědět, že jede na vítězství...no hold, zášť musí jít pryč a zaslouženě vyhrála... ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BEWARE SPOILERS!!!!........Men vs. Women......aneb má feministická stránka dostala velkou dávku zadostiučinění. Mužský kmen (kterému jsem vážně fandila) se ukázal být tím nejdebilnějším kmenem v historii Survivoru (wtf: vyhrají soutěž a dobrovolně jdou na kmenovou radu??? - tím si podepsali ortel smrti, magoři...). Aneb upgradovaná Mikronésie 2.0. A i když jsem pro-feministka, tak tahle "girl power" byla vyloženě utrpením a zklamáním, protože si ty ženštiny svůj suveréní postup soutěží nijak zvlášť nezasloužily. Jen měly štěstí, že mužské pokolení bylo o něco stupidnější, než ony. Stejně dám 5 hvězd, i když by to nebylo příliš objektivní, protože se i v této řadě našlo dost pamětihodných momentů i kreatur (Colton, Troyzan vs. Tarzan, apod.). ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Tuhle sezonu jsem měla rozkoukanou docela dlouho (nemohla jsem se do ní nějak dostat). Můj první dojem byl, že jsou tam všichni hrozní metroušové. :) Můj druhý dojem byl, že ženský jsou neschopný. Chycených slepic jsem litovala, protože to vypadalo, že jim ubližujou, když je tak dlouho držely v ruce. Chelsea se mi moc líbila, trochu jsem byla překvapená, že nedostala žádný hlas. Kim vítězství přeju, s takovými vítězi jsem spokojená. Colton by potřeboval profackovat a vůbec nejsem ráda, že bude hrát znovu. Každopádně mým nejoblíbenějším hráčem asi bude Kat. Její vyřazení mě mrzelo, ale za tu závěrečnou řeč to stálo. Taky jsem ráda poslouchala Jonase, protože měl děsně podobnej hlas jako Boston Rob. Jinak na závěrečné kmenové radě holky vypadaly nádherně, ale ve studiu to slušelo snad jen Sabrině. Na ty přelíčené obličeje se mi prostě špatně zvyká. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně.. Posledních 5 řad bylo naprosto tragických a já už si vážně říkal, že zlaté časy Survivoru jsou za námi.. A pak se objevil Colton.. Myslel jsem, že v týmu mužů nepřežije první kmenovku, ale ten týpek prostě válí.. Je to totální puppet master, který ovládá úplně všechny a mě z nějakého zvráceného důvodu hrozně baví, ačkoliv v reálném životě bych mu asi měl chuť dát pěstí.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které žili účastníci na jednom ostrově. Každý kmen měl svůj tábor. (slatkac)

Reklama

Reklama