Reklama

Reklama

Kdo přežije - Game Changers

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2017

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Ozzy Lusth, Andrea Boehlke, Brad Culpepper

Obsahy(1)

34. řada fenoménu Survivor (Kdo přežije) zavádí 20 soutěžících do série, kde již počtvrté dostanou šanci trosečníci, kteří již alespoň jednou v této nejnáročnější reality show na světě hráli, a již potřetí se fenomén Survivor stěhuje na Fidži (souostroví Mamanuca). Všichni hráči, kteří zde působí, mají jedno společné, a sice to, že svou hru dokázali v průběhu pobytu na ostrově výrazně pozměnit (jedná se o tzv. "Game Changers"). Který z trosečníků v této sérii přežije, přelstí a přehraje 19 hráčů, kteří již ví, jak to v soutěži probíhá? A komu nestárnoucí Jeff Probst nezhasne pochodeň a zároveň předá výhru 1 milion dolarů? (Radim1.)

(více)

Recenze (27)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím no.. Série to není ve své podstatě špatná. Začínám mít ale problém s tím jak Survivor posledních několik sezón stále více a více upadá do stereotypu co se týče dramaturgie. Někdo si tam asi myslí, že už to má těžce v malíčku a seká to tam jak na běžícím páse a vůbec si přitom neuvědomuje, že když divákovi zamlčí celý herní den, jen proto aby byla kmenovka pořádně nevypočitatelná, ztrácí se tak vztah diváka k postavám (nevím nic relevantního o vztazích, motivacích, taktikách jednotlivých hráčů atd..)..... Jinak.. Transkauza byla samozřejmě v duchu hysterické politické korektnosti dnešní doby "správně" přestřelená.. Skrytých imunit a výhod už je na můj vkus až moc a tady se ukázalo, že i Survivor jako takový se do toho začíná sám zaplétat (ikdyž to zpětně prodal jako úžasný twist).. Pathos kolem Cirie překonávající lávku byl poněkud zbytečný (ikdyž odpustitelný)..Poslední cca šestice byla slušně vyselektovaná (možná až moc-protože já si to přecejenom lépe užiju když tam straší někdo koho nesnáším..).. A hlavně se ukázalo jak strašně suverénní hráčkou je Královna Sandra ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Je mi do breku z toho, kam to až Survivor dotáhl. Po oznámení, že tato série bude s 20 top hráči, jsem se těšila na super hru. Ovšem Tony, JT, Troyzan, Brad, Debbie - to jako fakt??? Mé nadšení opadlo, ale pořád jsem měla radost z hráčů - Sandra, Cirie, Michaela, Zeke. Do toho pár exotů typu Tai, Jeff a máme partu komplet. No čert vem cast i opět lokalitu Fiji (ta bude i další sérii), hlavně když hra bude stát za to. No a průšvih byl na světě - totálně zkažený sestřih jednotlivých dílů, takže vůbec nemáte tucha co se vlastně děje a jednotlivá hlasování pak nedávají smysl; zbytečně moc výhod a imunit - takže nastal absurdní moment s vyloučení Cirie - už se těším na sérii kdy nebude koho vyloučit a všichni budou mít imunitu nebo výhodu :); kauza Jeff x Zeke; Jeff Probst a jeho Culpepper; finálová trojice - vítězka nejmenší zlo z těch tří..... Pro další sérii bych uvítala - old styl + více se věnovat dění v táboře - jako vzor bych uvedla např. Borneo; méně skrytých imunit a výhod - co zkusit žádné :); změnit lokalitu - to moře už se docela okoukává - pamatujete na Afriku, Austrálii, Amazonii, Čínu (myslím prostředí ne hru)... ..Oblíbenci - Cirie, Michaela, Jeff, Aubry; Neoblíbení - Brad, Troyzan, Debbie ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jsem toho názoru, že navracení bývalých hráčů by mělo být záležitostí spíše výjimečnou. Takřka každá druhá série je postavena na známých tvářích, což se postupně stává lehce trapným. Tato série měla krásný rozjezd. Bohužel, osoby, které jsem měl nejraději nám soutěž postupně opustily. V závěru zůstalo několik retardů, kteří mi k srdíčku zrovna dvakrát nepřirostli. Tudíž celý pořad zaznamenával strmě sestupnou tendenci. V rámci této série se objevila hromada změn. Tvůrci chtěli dostát názvu a takřka v každém dílu čekalo na diváky nějaké překvápko. K mé nelibosti se v této sérii objevila i gorila s prasnicí. Odstřelit prasnici napadlo hráče relativně brzy, takže jsem až tolik netrpěl. Gorila se bránila urputněji a díky vložení milionu imunit do hry nakonec odstřel nebyl ani třeba, protože gorila měla nesmírně línou prdel na to, aby se vydala nějakou skrytou imunitu hledat. Nejvíce dementní mi přišel její moment slávy, kde tvůrci udělali z přejití lávky srdceryvnou záležitost. Dalším trapným momentem bylo odhalení transexuality jednoho hráče. Osobně se přiznám, že mi to bylo zcela u zadku a dost mi vadilo, kolik bylo této záležitosti vyhrazeno prostoru. Velmi mě zklamal Ozzy, který v této sérii předvedl totální nic. Celkově tedy po slibném rozjezdu následoval strmý pád do propasti. Pevně věřím a doufám, že příští série naservíruje významně chutnější chod. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že bych od toho s tím obsazením čekal kdo ví jakou zábavu, ale tohle bylo vážně zklamání. Celé to "hvězdné" obsazení bylo takové béčkové a název se spíš týkal produkce než samotných hráčů. Těch zvratů tam bylo fakt moc, až to působilo v neprospěch celé věci. Co ale považuju za největší zklamání série, je to, že až na jeden moment (který ale vyplynul z něčeho, co se ve hře nemělo vůbec řešit) a jednu neskutečně pozitivní Ponderosu, tu nebyl vlastně ani žádný zapamatovatelný moment. Nic, co by tu sérii nějak povýšilo z průměru. O to víc působí tahle série s navrátilci jako promarněná šance. Tak snad příští série bude lepší. Když pominu ten název, tak by to tak špatné být nemuselo. Oblíbení hráči: Michaela, Zeke, Aubrey ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdný řady maj pro mě něco do sebe. A to že aspoň trochu víme, co od hráčů čekat. Z castu jsem měl převážně radost, ale ten potenciál se úplně nevyplnil. Jsem příznivec fyzickýho aspektu hry a fyzický hrozby víceméně vypadly brzo. Tony se bohužel až moc rychle splašil a nikdo mu to nesežral, ten mohl dělat aspoň srandu v kmeni. Caleb, Malcolm, JT, Culpepper to byly želízka do ohně. Tai to měl celkem slušně rozehraný, vzhledem k idolům, co nacházel. U těch holek je to dost o strategii, všichni víme kdo jak tajně umí hrát a kdo vůbec, to se vlastně i potvrdilo. Jedna z těch kmenovek byla i historicky epická s pro mě dobrým výsledkem. Vždycky se navíc najde osoba, která se veze viz Troyzan. Zapomněl jsem na Ozzyho, legenda která má prostě smůlu, na to jaká je to hrozba. Culpepper, kterej se dostal ze dna, přes vítězství individuálních imunit. A Sarah která hrála na všechny strany, jenom aby se dostala k moci. Finálová trojka různorodá a mělo to bejt víc vyrovnanější. Vzhledem k tomu v jaký sestavě se dostali do sloučení, mě to už trošku přestávalo bavit. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Pokud v této sérii nastala remíza, nebylo druhé hlasování jako v jakékoliv jiné sérii. O vyřazeném se rozhodovalo ihned taháním kamenů. (Zix.)
  • Od této série je nový formát finálové kmenové rady, kdy probíhá hromadná diskuze o všech elementech hry – přelstít. přehrát, přežít. Do této série vždy každý porotce vystoupil pouze jednou a řekl finalistům to, co chtěl. (Zix.)
  • Cirie Fields a Oscar "Ozzy" Lusth se připojují k hráčům jako Rob Mariano a Rupert Boneham. Všichni tihle hráči hráli do té doby rekordně – 4x. (MGMCZ)

Reklama

Reklama