Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Řada mi vůůůbec slabá nepřišla, jak jsem již zminovala u jiných řad,nejde mi o hádky a intriky takže mi řada přišla zcela normální, zasmála jsem se stejně jako u jiných, favority sem měla taky..Prostředí bylo pěkné , ale ne nejhezčí, i když se mi více líbilo prostředí u kmenové rady. Hudba jiná, takže zajímavá novinka. Teď k soutěžícím..Začnu kmenem Sook Jai, kterému jsem nefandila :)), Erin jsem si oblíbila a ten den vypadla takže nemám moc co říct, snad jen to, že byla určitě lepší než Penny.Jake mi byl sympatičtější než Clyde, bylo mi ho celkem líto když vypadl, nejvíce mě zaujala soutěž kde byla jeho manželka, to bylo opravdu perfektní..Jeda a Stephanii si nepamatuji, zato Robba z dvěma B si pamatuji až až, těsně než vylítl mě už opravdu rozčiloval, takže jsem byla ráda,že se dýl nezdržel..Shii Ann znám už z All stars takže jsem si říkala, že ji budu fandit, po cca půl hodině jsem změnila názor o 180° a těšila jsem se kdy poletí, nejlepší scénky s ní byly když jedla slepici a perfektní byla v soutěži jak se z klece natahovali pro ty klíče..Kena jsem si všimla až u konce než vypadl, ale fandila jsem mu více než Brianovi a dalším..Teď k mému oblíbenému kmeni: Chuay Gahn..Tanyu a Johna si moc nepamatuji takže nekomentuji..Ghandia se mi líbila než začala roznášet nesmysly o Tedovi, pak sem ji chtěla vyrazit raději než Teda.Clay byl jeden z největších blbců jaké jsem v téhle soutěži kdy viděla, Brianovi jsem výhru nepřála, ale když tak furt lepší než Clay..Mí oblíbenci byli: Ted, Helen a Jan. Všichni bezproblémoví, na nikoho nic nechystali a byli sympatičtí..Škoda, že nevyhrála Helen. Nikdy nezapomenu na soutěž s jejím manželem a Heleniným rozkazováním ať polkne :D) .. Perfektní řada, v které bohužel nevyhrál (jako vždy) ani eden z mých oblíbenců ale nevadí, ztráta času to nebyla :)) ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, co jsem viděl už před nějakým časem a moc dobře si ji nevybavuji. Nicméně je fakt, že obsazení tentokrát bylo poměrně slabé, nenašel se nikdo, komu bych fakt fandil. S vítězem a finálem vůbec jsem relativně spokojen, i když popravdě, ty prachy nepotřeboval:D Oblíbenci: hmm...hmm...asi mi nevadil Brian, Ken a Jake Neoblíbení hráči: Shii Ann, Kočka série: asi nic dle mého gusta:/ ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si nejdřív říkala proč to má tak nízké hodnocení. To musí být omyl, ale není. Tady v téhle sérii nebyla žádná výrazná osobnost ani "dějové" zvraty. Jediné, co se tam dělo, byl fakt, že je dva kmeny žili určitou dobu pod "jednou střechou", ale sloučeni nebyli, což malilinko zamíchalo kartami. Škoda, že tam nebylo ani komu fandit a do finále se dostali dva, kterým jsem to moc nepřála. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 50%***TV/// Soutěžící 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// PLUS: nejvíce mě tu zaujala asi Shii Ann, kterou jsem měl možnost vidět později v Návratu hvězd, ještě snad Jack a Brian byly trochu sympaťáci MÍNUS: tady ovšem veškeré klady končí, jsem si docela jist že se jedná o nejhorší řadu, který kdy vznikla, uvidíme jestli ji Nicaragua nebo One World "překonají" ale osobně doufám že ne, jde tady totiž o nejhorší casting v historii soutěže, zhruba do poloviny kdy vypadlo pár zajímavých hráčů to ještě šlo, potom už to byla nuda a já se díval na hodinky kdy to skončí, účastníky raději nebudu jmenovat, byl by to dlouhý seznam, ale byla to s nimi otrava./// Shrnutí: Rozhodně by se slušelo říci, že jsem nebyl ničím ani nikým ovlivněn (např. špatné komentáře), takže jsem si obrázek utvořil sám a byla to opravdu bída. Nejzajímavější byl snad náznak v úvodu, rozdělení na muže a ženy, který se tady bohužel nestal./// PS: Naštěstí se tato situace stala v šesté řadě a bylo to opravdu zajímavé, ale o tom až příště. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku dobrá, i když taková jakási neobvyklá série. Moc chválím možnost vybírání si kmenů na začátku, to by se podle mě mělo využívat častěji. Celé to podivné rozdělení nakonec řadě pomohlo, jednoduše proto, že nakonec vyhráli outsideři. Casting byl podle mě dobrý a lidi byli velice různorodí, jaksi se ale moc neprojevovali. Světlou výjimkou byli ztřeštěný Robb (se dvěma B :) !!!), pletichářka Shii Ann, děda Jake, který se jako jeden z mála do poslední chvíle snažil zvrátit osud na svou stranu a taky Brian, kterého já považuji za do té doby jednoho z nejzasloužilejších vítězů, i když nutno dodat, že mi dost možná přišel tolik zasloužilý jednoduše díky tomu že ostatní zasloužilí rozhodně nebyli. Jak se to říká, jednooký mezi slepými Brian :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • První série, ve které se kmeny sloučily v 8 lidech. V předchozích sériích proběhlo sloučení vždy v 10 lidech. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které Jeff Probst moderoval jak živý finálový přenos, tak tzv. Reunion. (Alex24)
  • Jedná se o první sérii, ve které se obejvili pouze heterosexuální soutěžící. (Alex24)

Reklama

Reklama