Reklama

Reklama

Kdo přežije - Worlds Apart

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2015

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Reality show Survivor (Kdo přežije) se díky své napínavosti a nevyzpytatelnosti dostala k neuvěřitelné 30. sérii.
Survivor se již počtvrté (Survivor: Nicaragua, Survivor: Redemption Island a Survivor: Juan del Sur) vrací do San Juan del Sur v Nikaragui, kde se odehrávala i minulá série.
V této sérii nás čekají úplně noví soutěžící, kteří budou rozděleni do tří kmenů po šesti hráčích. 30. série je od ostatních specifická tím, že trosečníci jsou rozdělení do kmenů podle životního stylu. Masaya ("White Collar" - pracující v korporacích na těch nejvyšších pozicích, tvoří pravidla), Escameca ("Blue Collar" - tvrdě manuálně pracující, řídící se pravidly) a Nagarote ("No Collar" - rebelové, svobodomyslní, neřídící se pravidly).
Který trosečník zvládne nejlépe pravidlo Přelsti, přehřej, přežij a jak zakončí nestárnoucí Jeff Probst větu „The winner of Survivor: Worlds Apart ........"? (Radim1.)

(více)

Recenze (45)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-DivX/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// PLUS: rozdělení do tří kmenů podle profese a smýšlení, z nouze vytvořený (anti)hrdina Mike, kterému nezbývá než fandit, některé kmenovky byly fakt skoro top, je fakt, že několik hráčů se tu projevilo, hlavně z kmene "kravaťáků", z počátku velice sympatický kmen "sluníčkářů" (No Collar) MÍNUS: podle mě zase nepovedený cast, banda "workáčů" (Blue Collar) jak jsem jim já říkal byla fakt na ránu, nechtěl bych být mezi nimi, moji favoriti vypadli příliš brzy (např. So)/// Shrnutí: Výjimečně nadšení ostatních uživatelů nesdílím a nebýt přerodu v poslední třetině, tak bych vážně neměl komu fandit. Navíc slizký Dan, hloupý Rodney a úlisný Will, hlavně u toho posledního nechápu, jak se dostal tak daleko. Ještě jsem fandil Jenn a nakonec i Tomu Joeovi, která ještě dostane příležitost./// Celkem 63%/// ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta premisa byla super - no collar, white collar, blue collar. A první díly měly velký potenciál, ale pak se to zvrhlo, když se ukázalo, jak stupidní ti lidi jsou. Fakt jsem měla chuť přetáhnout je všechny větví. Větina z nich se dá akorat popsat jako sexističtí ignoranti a pokrytci. Nakonec začnete fandit i tomu, koho jste na začátku nesnášeli, protože byl tím nejmenším zlem a nakonec si to přece jen zasloužil. Nicméně další sezóna vypadá zase parádně. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!!!..... Tak všechna zajímavá individua jsou spolehlivě vyhozena do první poloviny série... a pak to je nechutná nuda. Zase tam zbyla jen banda kokotů, na které nemám náladu se dívat. K tomu všemu celou hru vyhrála ta osoba, u které jsem si přála vidět zhasnutou pochodeň hned v prvních dnech na ostrově.... (kdyby pořád nevyhrával/ nenacházel imunity, bylo by jeho působení o dost kratší....) Jediné pozitivum na jeho vítězství je fakt, že se tím tak vyloučila jeho účast v Second chance - malá to útěcha, že v nejlbližší době ty jeho odporně potatovaný záda (kdo normální si vytetuje odkaz na citaci z Bible???) neuvidím.... Celou tuhle sérii zachraňuje (kromě zajímavého nového nápadu na tři kmeny) několik zábavných postav - včetně kontroverzní Shirin a pohodáře Joea - na jejichž účinkování v SCH se velmi těším. P.S. - reunion byl zase zabředlá břečka, jejíž sledování je bolestivý zážitek - aspoň že se tímhle castem Jeff nezabýval příliš dlouho a raději 10 minut (či kolik) vyhlašoval volbu Ameriky - a byla to mnohem větší sranda, což je smutný fakt, svědčící o tom, že reuniony jsou rok od roku stále horší a horší... ()

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Tahle řada byla opravdu, ale opravdu zajímavá. Všichni do toho šli jako experti Survivoru a mysleli jsi, že hrajou nejlíp, jen protože to mají nakoukaný. Což sice nebyla pravda, ale nakonec nebylo vůbec o zábavu nouzi, protože nebylo o zábavu nouze. Každá kmenová řada úplně překvapila, stejně ale i výroky v táboře, to mi padala brada. Přesto si myslím, že to tam byl blbec vedle blbky, byli to lidé hloupí, zlí, závistiví, zapšktlí. Prostě jak to řekla Jenn na závěrečné kmenové radě. Problém byl taky v tom, že se mi nikdo ihned nezalíbil. Mike mi teda přišel sympatický, ale pak dělal botu vedle boty. A pak ještě Joe, ale až po sloučení. To mi bylo opravdu líto, že šel. Finálová trojka: Carolyn si tam určitě zasloužila být, ale být Mikem, tak si jí tam nevezmu. Will mi přišel od začátku křivej, taky hned zběhnul. A Mike jako vítěz? Spokojenost. Pracovitej, silnej, pořád se snažil utvářet vztahy i když ho nikdy nechtěl, nevzdal to a že občas něco plácl mimo? A kdo v Survivoru ne? Oblíbenci: Mike, Joe. Neoblíbení: úplně všichni, ale vypíchnu Dana, Rodneyho a Willa ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předešlý slabší sérii se tu o něco líp vydařil cast. Lidi se prakticky od začátku začali vybarvovat, někde se to hrotilo víc, o to větší překvapení, kam to až někteří dotáhli. Jednoznačně nejpopulárnější postava Joe, sympaták, fyzická hrozba, škoda že mu chyběli lidi do aliance, jinak by musel vyhrávat imunitu za imunitou. Jsem rád za druhou šanci. Asi nejvíc sem fandil bezlímečkům, včetně Jenn a Hali. Ostatní byli vážně protivný a i když se občas našel někdo kdo zahrál dobře Idol na kmenovce a přišel Blindside, tak to nebylo nic co by ten kmen (alianci) rozhodilo. Do doby než se trhne Mike a rozjede neskutečnou sérii, v tu chvíli když je proti všem není asi nikdo, kdo by mu nefandil a je jedině dobře, že máknul. Jinak by ve finále bylo zle. Rodnej je hodně zajímavá postava svým chováním dělal tu hru vtipnější. Škoda opět, že ty Reuniony jsou tak krátký a nic víc se nestihne. Je občas až s podivem, že ti největší fanoušci občas dělaj ty nejzákladnější chyby, což je stojí život. S vítězem asi nejde bejt nespokojenej, vzhledem ke všem okolnostem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (11)

  • V této řadě spolu hrála dvojice, ze které se 4 roky po natáčení staly manželé. Jedná se o Joe Anglim a Sierra Dawn Thomas. (blazma)
  • V této sérii měli soutěžící poprvé možnost získat hlas navíc. V dalších některých sériích mohli dokonce hlas někomu „ukrást“. (Zix.)
  • První série, ve které jsou soutěžící rozděleni podle svého povolání. (Zix.)

Reklama

Reklama