Reklama

Reklama

Kdo přežije - Kaôh Rōng

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2016

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Scot Pollard, Joe Del Campo

Obsahy(1)

Fenomenální reality show Kdo přežije s nestárnoucí ikonou této show Jeffem Probstem nabízí svou 32. sérii, která se odehrává v náročných podmínkách na ostrově Kaôh Rōng v jihovýchodní Asii. Tato série je jednou z nejnáročnějších sérií, jestli ne tou nejnáročnější vůbec. Trosečníci již podruhé (Survivor: Cagayan, 2014) v historii této show budou rozděleni do tří kmenů podle hlavních předností, kterými jsou síla, krása a chytrost. Který trosečník nejlépe splní nepsané pravidlo soutěže přežít, přelstít a přehrát a zároveň vyhraje 1 milion dolarů? Bude přednost síly opět ta vítězná? 39 dní, 18 soutěžících (3 přednosti) a 1 přeživší. (Radim1.)

(více)

Recenze (38)

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČTĚTE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ (Spoilers, sweetie). Problém s Kaoh Rong netkví ve vítězi. Podobně jako Tom Riddle i já se snažím ctít vítěze nezávisle na tom, jestli jsem jim fandila já či střih a kamera. Není to ani velký počet evakuací (ačkoliv je všem jasné, že raději bychom klidnou kmenovku než někoho odvolat kvůli infekci či "severe gastrointestinal distress"). Není to ani cast, protože ten nabízí výrazné osobnosti (taková Debbie je hotový zlatý grál, bavili i Scot s Jasonem (Kylem?), slibná je Julie a ráda bych - ke svému překvapení - ráda viděla znovu hrát i Nicka, přinejmenším jeho komentáře v Ponderose mě neskutečně bavily, Cydney si druhou šanci rozhodně zaslouží). Odměny byly poněkud slabší, zvláště v porovnání se Second Chance, ale dejme tomu. Co považuji ale za velký přešlap, je závěrečný twist. V mých očích jde o zradu vůči vypadnuvším hráčům, kteří to dokázali, splnili si jeden ze svých cílů, dostali se do poroty... a pak se nesmí zúčastnit FTC?! Ani tam nemůžou lapět a držet pusu? Když pominu fakt, že FTC dělají především porotci a jejich proslovy a dotazy, že součástí hry každého z hráčů by mělo být nějaké sebeuvědomění, náhled nejen na to, kdo sedí vedle mě, ale i naproti, že jednou je vyřadím já a podruhé mohou zatopit pod kotlem oni mě... Co přijde příště? Russell Hantz jako vítěz Survivoru, protože už je jedno, jak jste se dostali do cíle, hlavně, když tam jste? Oblíbenci: Cydney, Debbie. Zaujali: Scot, Jason, Nick, Julia. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Po propadáku, kterým byl Blood vs. Water II, jsem čekala, že Brains vs. Brawns vs. Beauty II bude po tak krátký době taky solidní trapas, ale opak byl pravdou. Cast mi docela sednul (až na Brawns teda, Scott a Jason to je fakt dvojka, ještěže se nedostali dál) a oblíbenců jsem si tam hned našla několik. Evakuace vždycky se vším zamíchali, ale kromě toho, mi nepřišlo, že by v druhé půlce bylo zase tolik překvapení. Většinou vypadnul ten, o kom jsem si myslela. Finálová trojka pak pro mě byla trošku zklamání, doufala jsem, že se tam místo Taie dostane Cydney (kromě toho, že by si to víc zasloužila by to bylo hezky symbolické zakončení Brawn&Beauty&Brains). S výherkyní nejsem tak úplně nespokojená, ale mám pocit, že si to tak zase tolik nezasloužila. Hrála sice dobrou sociální hru, občas i strategickou a když potřebovala vyhrát, tak vyhrála, jenže Aubrey v podstatě celou dobu určovala směr hry, nechápu proč jejím směrem neputovalo víc hlasů, myslela jsem, že hlasy budou tak v poměru 4-3; že Michelle vyhraje až o tolik mě překvapilo. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí série nasadila laťku moc vysoko. Svaly, mozek a krása není úplně moje oblíbený téma, protože každej přijde rovnou s nálepkou. Nehledě na to, že někdo tam byl úplně mimo, viz. Alicia u svalů (chudák holka). Tai nám jasně odpověděl proč je v kráse. Každopádně tahle série se nikde nelámala, nebyly tam vyloženě sympatáci ani extra hráči. Dobře Debbie bylo zpestření, i když jsem jí nemusel. Scott s Jasonem klasický duo padouchů, který ale občas jsou potřeba aby to oživili. Do toho Tai a jeho osobnost. Joe absolutní ovce, respekt k jeho věku. Ale prostě nebylo komu reálně fandit. Ať si každej říká co chce, finálová pětka byla tragická obecně. Ono ani nebylo z čeho jinýho moc vybírat. Cyndy, Michelle ani Aubrey mě svojí hrou vůbec neoslovily, ačkoli nějakou na oko hrály. Když už nic tak aspoň je ta vítězka kus. A to i ve hře. Evakuace byly extrém vzhledem k podnebí a Caleb by si určitě zasloužil druhou šanci, to byl válec. Škoda těch twistů u idolů a výhod, nevyužitej potenciál, možná příště. Jindy mám z toho sledování radost, tady jsem se těšil na konec, až tak mě to neoslovilo. Ale to neznamená že to je kdovíjakej propadák, průměr si to furt drží. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: S rozložením soutěžících do týmů Brains vs. Beauty vs. Brawns spokojená nejsem, ale asi si časem zvyknu. Nejprve k Reunionu, ráda bych, aby byl prostor věnován všem zúčastněným, nevím, proč pořad nemůže být o půlhodinku delší. Tahle sezóna pro mě byla velmi emocionální; díl, ve kterém zkolabovali Cydney, Caleb, Debbie jsem proslzela. Všech, kteří byli evakuováni je mi moc líto. Akorát mi přijde, že je Jeff šťastnej, když někdo zkolabuje - vyšší sledovanost. Ale možná jsem paranoidní, každopádně na něm to štěstí vidím :)). Velkej palec nahoru Joeovi, je to pašák. Moc se mi líbil vývoj Aubrey, přála jsem jí vítězství, proto jsem byla docela překvapena, že Michelle dostala více hlasů. Každopádně Michelle jsem to také moc přála, takže jsem vlastně spokojená. Musím říct, že mě vždycky pobaví černoši při water challenge, taky mě fascinuje, jak nepřipravení jsou zejména ženy na fire making challenge. Já nevím, ale mám pocit, že kdybych byla v roli soutěžícího, tak zaprvé, bych se snažila naučit používat flint už doma pro jistotu a když ne, tak na ostrově bych požádala toho, kdo to umí, aby mě to naučiĺ. Nevím, možná jsem totally wrong. Mezi mé oblíbence patřila Jenny, jejího brouka/larvu v uchu jsem jí fakt nepřála, ale to co pak předvedla na kmenovce se mi vůbec nelíbilo. Superidol, hm, ráda bych, aby ho do příští sezóny nedávali, naopak vyloučení jednoho člena poroty má něco do sebe, to bych zachovala. Asi hlavně díky tomuto tahu, Michelle vyhrála. Ze začátku mi seděl Jason, ale pak ta jeho aliance se Scotem a to jak zacházeli s Alicií, nehledě na to, že to třeba je fakt kráva, to jejich chování rozhodně ok nebylo. A to jak oba byli zahořlí a na Pondarose se nebavili se Cydney. No pardon. Tyhle typy fakt nemusím. Cydney, velkej respekt, ale stejně mi na ní něco nesedělo. Julia mi byla sympatická, ale ke konci jak přičuchla k těm dvěma machistům, tak se mému srdci oddálila :) Liz a Petera jsem ráda neměla. Nick mi přišel jako hroznej člověk, leč na Pondarose se možná trochu vykoupil. Opravdu hodně šťastná jsem byla při vyloučení Scota. Smutná naopak při Julii. Přeživší kuře Mark a snědenej Jeff. :)) Little puppy Michelle :) Takže oblíbenci: Aubrey, Michelle, Julia? (omlouvám ji kvůli jejímu mládí). Abych nezapomněla, opět mi chyběl takovej ten běžnej camp life, ale je mi jasný, že to už se nikdy nedočkám. Camp Dara - pěkné jméno. ()

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je cast, řada na první pohled nesympatických, arogantních a namyšlených idividuí, kteří si myslí, že dokážou všechno a tak vesele na kmenovkách rádi svůj záměr vyslepičí. Začátek byl tragickej, to vám povím. Po pár dílech bych snad dal i odpad. Teď je to už trochu zajímavější. Každopádně ať už vyhraje ze zbývajících kdokoliv, hodnocení určitě nezvednu. Protože spoustu hloupých tahů a soutěží na jedno brdo tuto řadu do nebes nezvednou. Jedna z nejhorších řad vůbec. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Tato sérii měla za 32 sérií nejvíce soutěžících, kteří museli soutěž opustit nedobrovolně, často kvůli zraněním. (Radim1.)
  • Jediná série, ve které soutěžící mohli spojit 2 obyčejné skryté imunity a udělat z ní tzv. super skrytou imunitu, která se dala použít po přečtení hlasů. (Zix.)
  • Tato série je pokládána za 32. v pořadí, avšak byla natočena jako 31. Přehození této série z 31. na 32. bylo proto, že scénáristé nechtěli vysílat sérii Brawn vs. Beauty vs. Brains (Síla, krása a chytrost) podruhé během tří sérií, jako to bylo u Blood vs. Water (Survivor Blood vs. Water (2013) a Survivor: Juan (2014)), jelikož fanoušci na to nereagovali dobře a série neslavila úspěch. (Radim1.)

Reklama

Reklama