Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Krizí zasažený, morálně ztroskotaný záchranář absolvuje řadu nočních směn v Liverpoolu a zároveň se snaží udržet nad vodou v osobním i profesním životě. (FunDinDung)

Recenze (3)

angel74 

všechny recenze uživatele

Martin Freeman mě absolutně dostal v té drsňácké roli zkorumpovaného policisty, jemuž se život hroutí pod rukama. Nevyspalý a otrávený špínou ulic zde pomalu podléhá pocitům úzkosti a zoufalství. Dokáže v sobě najít tolik síly, aby se ještě jednou pokusil zvrátit chod událostí ve svůj prospěch? Ačkoliv seriál do značné míry stojí a padá s jeho postavou, ani ostatní herci nejsou marní. Dějově je to poměrně divoká jízda plná deprese se zajímavými zvraty. Rozhodně jsem se nenudila a už teď se těším na pokračování. (85%) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyborny Martin Freeman v roli profesionalneho policajta ako first response. Londyn, ako i vztahy s podsvetim, zamestnanie, rodina, fetaci na ulici, idealisticka fresh partacka, nasilnicke vztahy vykreslene pomerne emocne a spinavo. Znacne depresivna a edgy zalezitost, urcite nie pre kazdeho. Kazdou castou to vsak na seba nadvazuje a vazby davaju zmysel. I ostatne charaktery su napisane a hlavne zahrane uveritelne. "Piskot" z filmu sa mi zrejme najblizsie dni vybavi u kazdeho, kto bude mat v reale trosku nepritomny pohlad a strhany vyraz, hoci navonok bude posobit "v klude". :) Rozhodne odporucam. 80% Tvorca serialu, Tony Schumacher, je tiez expolicajt a podielal sa i na scenari. Na to, ze je to zrejme jeho prvotina, "klobuk dolu". ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Páááni, tak to bylo fuckt psycho. Přišlo to ke mě úplně mimochodem a hned si mě to získalo. Surovo-syrový seroš z prostředí liverpoolské policie, vztahy mezi poldama i v rodině jsou vykresleny uvěřitelně. Tahoun v podobě Martina Freemana je výborný a z jeho kolegyně v zácviku se postupně vyvine taky zvláštní případ. Akorát mě naštvalo, že to skončilo, tak záhy. Těším se na další sérii a doufám, že ta podrazácká dvojka dostane naloženo nebo ne? Za mě příjemně překvapených 85% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama