Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 2

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (87)

Israha 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplná záležitost, která pobaví cynickou pointou a trefným sekáním do neduhů Generace Z, ale nezvládá toto vše zaobalit do patřičně záživného a strhujícího hávu. Jako slasher to v podstatě nefunguje a to do té úrovně, že bych se i hádal o subžánrovém zařazení (je to spíš thriller s pár slasherovými prvky) a záměr plošně se vysmát "zetkařům" a jejich životnímu stylu vede k nutnosti přetrpět opakované výlevy skupiny postav, které by dnes Lou Fanánek Hagen mohl vesele použít na reedici obalu k desce "Soubor kreténů". A to vás prostě kdovíjak zajímat nebude, chcete tajemno, napětí (dobře, to tu místy je, ať nežeru) a možná i nějakou tu brutalitu (zde se šetřilo hodně), na sledování trapných půtek vyhoukané omladiny jsou tu reality shows. Ale neříkám, coby takový ten moderní "whodunnit?" thriller to občas špatné nebylo, scénář i režie by nakonec mohla být mnohem horší. Tak 5/10. ()

Marceloo odpad!

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa stretáva v dome jedného z nich. Počas práve prebiehajúcej búrky sa rozhodnú hrať hru Bodies Bodies Bodies, v ktorej je jeden z nich vrahom a ostatní musia odhaliť jeho identitu. Hra sa ale čoskoro zmení na niečo ovela nebezpečnejšie. - Takýto toxický film som už dlho nevidel. Porovnať sa to dá snáď len s Black Christmas z 2019, ale aj ten je oproti tomuto ešte relatívne znesitelný. Toto je absolútna katastrofa bez akéhokolvek významu. Scenár je neuveritelne tupý a aj malé dieťa by dokázalo napísať niečo zmysluplnejšie. O hereckých výkonoch ani nehovorím, hlavne tá dollar store Taissa Farmiga je obrovský fail. Bodies Bodies Bodies je jednoducho ukážkou toho najhoršieho, čo sa dá v moderných hororoch vidieť, a vždy mi je v týchto prípadoch lúto peňazí, ktoré mohli tvorcovia, alebo lepšie povedané aktivisti, radšej poskytnúť luďom s reálnou vášňou k tomuto žánru, ktorí musia organizovať rôzne crowdfundingy, lebo chcú vytvoriť niečo s reálnou esenciou a nie len nejakú zlátaninu, v ktorej ide len o to, aby bola čo najviac super cool, dostatočne woke a hlavne aby postavy používali čo najviac progresívnych buzz words. Malé bezvýznamné plus za hudbu od Disasterpeace. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja som si túto čiernu a nenasvietenú komédiu s modernými prvkami džendžeru a hororu celkom aj išiel. Dalo sa nad tým premýšľať a čím dlhšie to išlo, tým viac bolo jasné, ako to skončí a kto je vrah. Ujačaný balast a chlpaté pazuchy mi neboli úplne po vôli, dalo sa to však prežiť. Za mňa príjemná blbina, ktorá neni úplne prvoplánová a má svojskú atmošku. S lepším obsadením a bez snahy zapáčiť sa všetkým podľuďom to mohol byť celkom slušný kino biják. 3 z 5 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děsně užvaněný slasher o masovém vrahovi, ze kterého se nakonec vyklube něco úplně jiného. OK, že nejde jen o další variantu na obehrané téma, by bylo fajn. Ale asi se totálně míjím s cílovou skupinou, páč ty dívčí problémy šly mimo mě. V podstatě vše tak nějak zachraňuje poslední čtvrtina, což je fakt málo. Tedy chodit s mobily místo baterek je pro divákovy oči taky docela opruz, byť logiku to má. Jako komedie mi to nepřišlo, snad jen u scénky, kdy se čtyři děvy rvou o pistoli, jsem se bavil naplno. Nevím, jakou rychlost si představuje distributor, ale společenská hra se vymykala tak dlouho, až by jeden usnul. Žánrová klišé naplněna zcela nebyla - nahota nula, gore nula - ta trocha krve snad ani nestála za řeč. Velmi dobrá kamera, naprosto příšerný soundtrack. Doporučuji jen největším zoufalcům, případně vrstevníkům postav, i když záruku zábavy jim dát nemohu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil už od doby kdy jsem se o tom dozvěděl a realita je taková, že to za to nestálo. Scénář k tomuto filmu psalo 5 lidí a stojí za hovno. 5 holek a 2 kluci jdu pařit do baráku venku je bouřka tak hrají hru těla , těla,  těla , který se hraje následovně vylosujete si papírek a kdo má x je vrah pak se zhasne a ten vrah se někoho dotkne a ten jako, že umře a všichni  pak tipují  kdo je vrah tady jsem teda nepochopil jak ten kdo má ´´umřít,, ví, že má umřít , když nikdo z nich neví ani kdo je vrah a nikdo si nedal ani tu práci to vysvětlit nicméně to není zas tak důležité. Pak umře jeden kluk a oni zjišťují, že jich někdo vraždí a takhle to jde až do konce. Na konci se dozvíme , že minimálně 3 z nich jsou cáklé na hlavu a léčili se s tím  tři z nich jsou lesby přičemž jedna má holku , ale má sex i s tou druhou o , kterém ta druhá neví. V čem je teda problém? no největší je v postavách jelikož jsou nesympatické máme zde 40 letého chlápka co zde pasuje asi tak jak papež na swingers party pak tu máme kluka co si hraje na největšího bouchače a hned na začátku přizná, že mu někdo rozmlátil hubu 3 lesby jednu herečku a ta poslední je tak nezajímavá, že ani nevím co nebo kdo byla. Pointa filmu je úplně debilní. Dialogy v tomhle filmu člověka zabíjejí jelikož se zde řeší strašné sračky ke konci je třeba scéna kdy jedna postřelí jinou a oni se tak 10 minut hádají ve stylu ty si mě postřelila ne nepostřelila , ale ano já krvácím  a před tím je třeba scéna kdy jedna říká jsem psychicky  nemocná léčím se s tím na to druhá říká  vím  jaké to je léčila sem se  s tím a na to třetí i já jsem nemocná. Pokud čekáte nějaké gore nebo kvalitní vraždy zklamu Vás nic tam není jen se chodí ve tmě a nacházejí se mrtvolky. 40 procent ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Logo A24 je v traileru navrženo s jasnými neonovými světly, která odrážejí svítící tyčinky přítomné na večírku. (Johnny.ARN)
  • Přibližně v 55. minutě je vidět, jak si Bee (Maria Bakalova) svléká tričko, ale v následující scéně, kdy si jde vyzvednout tričko místo stávajícího, je vidět, že má na sobě stejné tričko, které si právě svlékla. (Johnny.ARN)
  • Lee Pace (Greg) přiznal, že na šavli s lahví šampaňského trénoval doma s Thranduilovým mečem z filmové série Hobit. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama